1. Code Vein is de nieuwe vampier-rpg van Bandai Namco

Code Vein is de nieuwe vampier-rpg van Bandai Namco

Na de teaser van vorige week heeft Bandai Namco de vampier-rpg Code Vein aangekondigd. Volgens de vertaling van Gematsu gaat het om een "dungeon exploration actie-rpg", die in 2018 moet verschijnen.

In de game zijn spelers Revenants, vampiers met bovennatuurlijke krachten die leven in hun eigen maatschappij, Vein. Een Revenant die niet genoeg bloed binnenkrijgt, verandert in een monster.

De gameplay van de "dramatische exploration actie-rpg" zal draaien om actie met voornamelijk zwaarden, waarbij spelers verschillende dungeons doorlopen. Hierbij kunnen spelers ook een buddy meenemen, maar of dit echte spelers zijn is nog onduidelijk.

Code Vein wordt ontwikkeld door het team achter God Eater en moet in 2018 wereldwijd verschijnen. De game wordt gemaakt in Unreal Engine 4 voor nog onbekende platformen. Morgen wordt de game officieel onthuld, vermoedelijk aan de hand van een trailer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Nice, het wordt ook is tijd voor meer toffe "Underworld" games zeg maar. Dus Vampieren, Weerwolven e.d.    DIt jaar komt sowieso Vampyr nog, alleen wacht nog steeds op een Vampire: The Masquerade - Bloodlines vervolg of meer een soortgelijke maar nieuwe versie en game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren