1. Ubisoft opent later dit jaar twee nieuwe Europese studio's

Ubisoft opent later dit jaar twee nieuwe Europese studio's

Ubisoft opent dit jaar twee nieuwe ontwikkelstudio's in Europa, zo heeft het bedrijf aangekondigd.

Een van de studio's zal gesitueerd zijn in Berlijn, Duitsland en nauw samenwerken met de studio Blue Byte aan een "onaangekondigd AAA-project". Blue Byte ontwikkelde recentelijk Anno 2205 en hielp Ubisoft Montreal met de ontwikkeling van For Honor en Rainbow Six Siege.

Ook in Bordeaux, Frankrijk wordt een nieuwe Ubisoft-studio geopend. Deze studio moet andere Franse studio's van de uitgever assisteren, waaronder die in Parijs en Montpellier. Denk aan games als Ghost Recon: Wildlands, Steep en Just Dance 2017.

De studio's gaan ergens later dit jaar open.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Nice, mooi dat Ubisoft zichzelf aan het uitbreiden is met nieuwe studio's

  • Ubisoft opent later dit jaar twee nieuwe Europese *melkfabrieken*.    Nee geintje, misschien dat een nieuwe omgeving de mensen juist goed doet en ze uit hun sleur komen en echt innovatief worden :)

  • Ik moet zeggen dat ik de haat op Ubisoft nooit helemaal gesnapt heb. Ze melken hier en daar soms games net ff iets te ver uit maar over het algemeen komen er goede games uit die studios. Ik ben benieuwd wat dit voortbrengt!

  • Dat is gewoon haten om het haten, kansloos volk is dat

  • Om nog meer rotzooi uit te kotsen? Nee dank je. Ubisoft is een smet op de gameindustrie.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren