1. Race elkaar helemaal kapot in Micro Machines World Tour - Trailer

Race elkaar helemaal kapot in Micro Machines World Tour - Trailer

De eerste gameplaybeelden van Micro Machines World Tour zijn uitgegeven.

De top-down racer toont dat niet alleen de snelste zijn belangrijk is, maar dat het aanvallen van tegenstanders net zo goed kan werken. De beelden tonen dan ook vooral de battle modus, waarin elkaar aanvallen juist de bedoeling is. Ook te horen in de trailer is de Britse acteur Brian Blessed, bekend van onder andere Black Adder en zijn volle stem.

Micro Machines World Tour verschijnt op 23 juni op pc, Xbox One en PlayStation 4. Het is meer dan tien jaar geleden dat er een Micro Machines op consoles uitkwam. Vorig jaar kwam wel een smartphonegame in de franchise uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik neem aan dat hier ook een leuke couch optie is :)

  • ''We saw great success last year with our free-to-play mobile game, but this brand new console title takes the franchise to its greatest levels of multiplayer mayhem and enables you to play with your friends on the same sofa or across the world.”    Je hebt gelijk :)

  • Instant buy mocht ie nog op de Switch komen

  • Belachelijk slechte game. Blijf er van af. Na 20 a 30 minuten helemaal klaar mee.
    Zeer karige content, besturing werkt niet lekker en ook de camera is niet OK. Je ziet bochten te laat. Maar wwer verkocht. Miskoop van het jaar.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren