1. Jrpg Code Vein uitgebreid te zien in grote lading screenshots

Jrpg Code Vein uitgebreid te zien in grote lading screenshots

Bandai Namco heeft de eerste gameplaybeelden getoond van Code Vein, de jrpg van het team verantwoordelijk voor de God Eater-games.

Vorige week werd al een teaser getoond van de aankomende game en gisteren werden nieuwe details bekendgemaakt. Nu zijn de eerste in-game screenshots en officiële artwork uitgebracht voor de titel.

In de game zijn spelers Revenants, vampiers met bovennatuurlijke krachten die leven in hun eigen maatschappij, Vein. Een Revenant die niet genoeg bloed binnenkrijgt, verandert in een monster.

De gameplay van zal draaien om actie met voornamelijk zwaarden, waarbij spelers verschillende dungeons doorlopen. Hierbij kunnen spelers ook een buddy meenemen, maar of dit echte spelers zijn is nog onduidelijk.

De game wordt ontwikkeld door middel van Unreal Engine 4. Het is nog niet duidelijk voor welke platforms Code Vein gaat verschijnen. Begin mei wordt de eerste gameplaytrailer verwacht. Nog meer screenshots zijn te bewonderen via deze link.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

  • Oh niceee benieuwd voor welke systemen het uitkomt

  • PS4 en switch. Gok ik wel een beetje.

  • Is gebaseerd op de Unreal Engine 4 dus waarschijnlijk: PS4, XBO, PC, misschien switch maar dat is te vroeg om daar wat over te zeggen

  • Streep xbox alvast door ;)

  • Waar bazeer je dat op? Er zijn meer dan genoeg Namco titels op de XBO verschenen. Ik zie geen enkele aanleiding om XBO door te strepen.

  • Er zijn inderdaad genoeg games op de Xbox van Namco. Maar dat zijn ook de serie's die verkopen erop.    Er zijn ook serie's die niet op de xbox one zijn : Sword art , Digimon , Saint saiya , One piece warriors , Tales of , Jojo bizzare adventure , god eater , Gundam en J-Stars victory.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren