1. Fire Hopping-techniek niet meer effectief in Mario Kart 8 Deluxe

Fire Hopping-techniek niet meer effectief in Mario Kart 8 Deluxe

YouTuber GameXplain heeft voorafgaand aan zijn Q&A-sessie over Mario Kart 8 Deluxe een video-analyse gemaakt over de Fire Hopping-techniek in Mario Kart 8 Deluxe. De techniek lijkt in de nieuwe versie van de game op de Nintendo Switch minder effectief te zijn gemaakt.

Fire Hopping houdt in dat spelers op rechte stukken zich met behulp van de driftknop springend voortbewegen. Op de Wii U resulteerde dit in een significant hogere snelheid, maar volgens de analyse in de video is dit in de Switch-versie vele malen minder effectief.

In de time trial tegen een eigen ghost blijkt dat het op de Wii U eenvoudig is om met de techniek een snellere tijd neer te zetten, terwijl het op de Switch zelfs averechts lijkt te werken.

Mario Kart 8 Deluxe verschijnt op 28 april voor de Nintendo Switch. Eerder verscheen een vergelijking van de Wii U- en de Switch-versie en andere gameplay-details.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Good! :)

  • Haha jammer.    Maar goed, wellicht komt er wel een andere exploit waardoor je meer snelheid maakt.    Ik gebruikte de fire hop techniek, en alhoewel je vooraan rijdt, wil niet zeggen dat je geen items meer om je oren krijgt

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren