1. Dedicated servers keren terug in Star Wars Battlefront 2

Dedicated servers keren terug in Star Wars Battlefront 2

Star Wars Battlefront 2 heeft, net als het origineel, dedicated servers. Dat maakt design director Dennis Brannvall bekend op Twitter.

Hoewel het origineel ook dedicated servers heeft, is dat nu ook bevestigd voor het vervolg. Dedicated servers worden door de ontwikkelaar (of een partner) zelf gehost, waardoor spelers geen lag horen te ondervinden tijdens multiplayerpotjes.

Tevens bekendgemaakt is dat veel content uit de Elite Trooper Deluxe Edition van de game ook in de normale versie van het spel ontgrendeld kan worden. Dat meldt designer Christian Johannesen op Twitter. Iemand vroeg hem of de wapens en content van de speciale editie exclusief daarvoor bestemd is, waarop Johannesen antwoordt dat de content ontgrendeld kan worden door de game te spelen.

Star Wars Battlefront 2 komt op 17 november uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Dan kan je beter voor de gewone versie gaan. De cover ziet er beter uit, het zelf unlocken is leuker en het is goedkoper.

  • betreft alleen wapens, schijnbaar is er nog wat cosmetische shit die niet unlocked kan worden of alleen tegen betaling o.i.d.    Verder zou ik idd ook voor de standaard editie gaan aangezien dat soort shit me totaal niet interesseert.

  • Goh, wat verwacht je anders met 40 man? P2P? lol

  • Goh, wat verwacht je anders met 40 man? P2P? lol

  • Goh, wat verwacht je anders met 40 man? P2P? lol

  • Goh, wat verwacht je anders met 40 man? P2P? lol

  • 1x is genoeg

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren