1. Modern Warfare Remastered-dlc nu beschikbaar op pc en Xbox One

Modern Warfare Remastered-dlc nu beschikbaar op pc en Xbox One

Xbox One- en pc-gebruikers kunnen vanaf nu aan de slag met de nieuwe Variety map-pack voor Call of Duty: Modern Warfare Remastered.

De uitbreiding werd eerder al gelanceerd op de PlayStation 4, aangezien Sony en Activision voor bepaalde tijd een exclusiviteitsdeal hebben gesloten om alle uitbreidingen voor Call of Duty eerst op PlayStation 4 uit te brengen.

De Variety map-pack kwam oorspronkelijk in 2008 uit voor Call of Duty 4: Modern Warfare. De vier maps Broadcast, Chinatown, Creek en Killhouse zijn allemaal grafisch geüpdatet. De uitbreiding kost 14,99 euro en bevat tien 'Rare' supply drops met cosmetische items erin.

Vorige maand werd bekendgemaakt dat de volgende Call of Duty-titel van Sledgehammer Games 'teruggaat naar de roots van de de serie'. Waarschijnlijk zal de game zich afspelen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered is alleen verkrijgbaar als onderdeel van de Legacy Edition van Call of Duty: Infinite Warfare.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

 • Opnieuw betalen voor dezelfde DLC (die gratis was op PC btw)  Fuck you activision

 • Ik sluit mij hier bij aan. Ik snap best dat er geld verdient moet worden, maar wat er verdient wordt moet dan wel fair zijn voor de maker en de consument. Dit is gewoon scheef.  Respectloos.  Het model van Blizzard supporten is een manier om aan te tonen hoe het wel kan zonder dit soort naaistreken en zonder de tientallen andere Activision naaistreken.

 • Beter gaan ze eerst MW nog eens een keer als stand-alone in de verkoop zetten…

 • Echt, DLC voor een remaster.. Remasters opzich zelf zijn natuurlijk al uitmelkerij (Al ben ik er vaak heel blij mee), maar het op deze manier brengen vind ik echt niet kunnen. Het mooie van een remaster is juist dat het een totaal pakket is van de game (incl. DLC en uitbreidingen) + extra verbeteringen in graphics en besturing. Dat Activision hier niet voor op de vingers getikt wordt door de industrie vind ik eigenlijk echt kwalijk.

 • Precies. Daarom snap ik niet wat ze daar aan het doen zijn. Als je zo graag geld wil verdienen aan die remaster breng dan gewoon het standalone uit. Je klanten worden niet boos integendeel zelfs. Nu krijg je alleen maar gezeik wat terecht is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren