1. Releasedatum Call of Duty WWII mogelijk 3 november

Releasedatum Call of Duty WWII mogelijk 3 november

Call of Duty WWII verschijnt mogelijk op 3 november en zou een unieke co-op-modus bevatten. Er zijn nieuwe details rondom de game gelekt.

Er zou meer marketingmateriaal zijn gelekt waaruit deze informatie blijkt. Volgens dit materiaal verschijnt de game op 3 november en heeft de shooter een unieke co-op-modus waardoor het verhaal speelbaar is met vrienden. Deze modus zou het verhaal dusdanig aanpassen van de singleplayermodus dat het een unieke ervaring is.

De game zou beginnen met D-Day en de aankomst in Normandië en vanuit daar het gevecht in Europa voortzetten, waarbij de meest iconische locaties worden aangedaan. Het verhaal zou "een onbreekbare broederschap onder gewone mannen" tonen.

Tot slot blijkt uit gelekt materiaal dat Call of Duty WWII een gesloten bèta krijgt voor mensen die de game reserveren. Meer details zijn nog niet bekend.

Call of Duty WWII lekte al geruime tijd eerder uit, maar werd afgelopen week officieel aangekondigd via een officiële website. Op 26 april om 19:00 uur worden meer officiële details onthuld.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Co-op campaign?

 • Zo te lezen wel. Maar niks over zombies… rage incoming on the cod forums. Heb niks met zombies , mare een coop ala halo 3 singleplayer why not ;).

 • Ben benieuwd maar bij lange na nog niet overtuigd.

 • Hoop een co-op campaign waar je ook spitscreen kunt

 • Als je al dat geschreeuw en geroep negeert van team anti-Call-of-Duty, dan zie je dat de content die ze je geven (met de seasonpass niet meegerekend) ontzettend groot is.  Black Ops 3 had een co-op campaign, een zombie co-op campaign, zombie map en een mulitplayer van 12 maps. Allemaal ook speelbaar in splitscreen (online).  Denk dat het wel goed gaat komen met deze Call of Duty qua content ;)

 • Als een echte cod gamer gesproken, kwantiteit boven kwaliteit stellen.

 • Goede character development, een unieke co-op campaign en D-Day in hedendaagse graphics zouden deze Call of Duty best wel eens boven de gemiddelde kwaliteit van de vorige jaren kunnen brengen.

 • Ben benieuwd naar de campaign. Het is ook al bekend dat er geen zombies in de game voorkomen en dat is positief ;)
  Tof dat ze teruggaan naar deze setting.

 • Mij zijn ze in ieder geval al lang kwijt, daar veranderd deze draai van 180 graden niks aan.

 • ok doei.

 • No one cares.

 • Mij zijn ze ook kwijt, maar voel me nooit te groot om terug te keren naar een van mijn vroeger geliefde series. Mooi afwachten en hopen dat het goedkomt.

 • Het is natuurlijk tegenwoordig ook wel erg cool om te vermelden dat je Call of Duty NIET speelt. Enorm ruig is dat.

 • Wat een kneuzen reacties , ik zeg alleen dat ze mij kwijt zijn wat is daar mis mee?

 • Tjonge jonge @xtreme zegt alleen dat ie cod niet meer gaat spelen en wat gaan sommige hier doen? Lekker zeiken dat mensen cod niet goed mogen vinden.  Totaal onnodig.  (Komt dit je bekend voor Cypher?)

 • Dat ging over play of the week. Ipv. dat het daar over ging begon jij te zeuren over het feit dat de inzender de taal op nederlands had staan. Dat vond ik onnodig.  Ik heb het hier toch gewoon over COD en dat er gewoon veel mensen zijn die het cool vinden om COD af te kraken ? Ik blijf gewoon bij het onderwerp.

 • 'Dat ging over play of the week. Ipv. dat het daar over ging begon jij te zeuren over het feit dat de inzender de taal op nederlands had staan. Dat vond ik onnodig.'  Het filmpje van de play of the week had toch de taal op Nederlands staan? Hoezo heeft dat dan geen betrekking tot het filmpje?  'Ik heb het hier toch gewoon over COD en dat er gewoon veel mensen zijn die het cool vinden om COD af te kraken ? '  Echter kraakt niemand hier COD af…. dus op wie/wat reageer je nu feitelijk…

 • Ging dat filmpje/topic daar over dan ? Over het feit dat je games in het Nederlands of Engels moet spelen ? Dat hele topic ging over een play of the week filmpje en wat daarin gebeurde. Totaal onnodig om dan te zeuren over het feit in welke taal je je game hebt staan. Dat vond/vind ik onnodig.  Misschien vind jij het dan weer niet leuk dat ik dat zei gezien het feit dat je probeert mijn eigen post weer tegen me probeert te gebruiken.
  Wat mag overigens maar je bent hier een beetje aan het zoeken.  Mijn opmerking die ik maakte was deels een reactie op Xtreme_Legionair en een soort van algemene reactie/observering.

 • Misschien had ik het bericht niet moeten plaatsen, maar dat neemt niet weg dat men wel wat volwassener had mogen reageren. Of gewoon niet dat is nog beter.

 • 'Ging dat filmpje/topic daar over dan ? Over het feit dat je games in het Nederlands of Engels moet spelen ? Dat hele topic ging over een play of the week filmpje en wat daarin gebeurde. Totaal onnodig om dan te zeuren over het feit in welke taal je je game hebt staan. Dat vond/vind ik onnodig.'  Het was een observatie die ik pleegde en in mijn 2e post lichte ik toe waarom ik er iets van zei.. ik zei nergens dat het fout was of dat het niet mocht er waren gewoon wederom een hoop overtrokken reacties precies zoals jij hier ook doet. Ben eens relaxed als iemand wat kritiek uit of het niet met je eens is…  'Misschien vind jij het dan weer niet leuk dat ik dat zei gezien het feit dat je probeert mijn eigen post weer tegen me probeert te gebruiken.
  Wat mag overigens maar je bent hier een beetje aan het zoeken.'  Vind het vooral een gevalletje de pot verwijt de ketel… Bij draait het om de kritiek en bij jou gaat het er dus om of het on of off topic is.  'Mijn opmerking die ik maakte was deels een reactie op Xtreme_Legionair en een soort van algemene reactie/observering.'  Vreemd omdat ik de consensus die jij lijkt te bespeuren nergens tegen kom… ik zie overwegend veel positieve reacties m.b.t. tot deze nieuwe COD.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren