1. Black Ops 3 zombie-dlc met oude maps mogelijk uitgelekt

Black Ops 3 zombie-dlc met oude maps mogelijk uitgelekt

Een Poolse en een Mexicaanse retailer hebben mogelijke nieuwe dlc voor Call of Duty: Black Ops 3 gelekt. De productomschrijvingen werden opgemerkt op Reddit en noemen "Black Ops Zombie Chronicles" die acht oude maps zou bevatten.

De omschrijving op de productpagina luidt: "Call of Duty: Black Ops 3 Zombie Chronicles is de laatste set die de originele Call of Duty: Black Ops 3-gameplay bevat, compleet met Zombie Chronicles: acht originele maps geremastered voor de volgende generatie Call of Duty."

De Mexicaanse omschrijving voegt daaraan toe dat Zombie Chronicles ook de Gobblegun-machine zal bevatten. Deze kauwgombalmachine werd geïntroduceerd in de game en geeft spelers random perks in de zombiemodus.

De geruchten sluiten aan bij de boodschap van ontwikkelaar Treyarch en uitgever Activision dat er dit jaar nog nieuwe content voor de game zou verschijnen. Ook plaatste stemacteur Luiz Carlos Gomes, die vanaf het begin betrokken is geweest bij de Call of Duty-zombiemodus, een bericht dat hij recent de stem insprak van een bekend personage.

Aanstaande woensdag wordt de nieuwste game in de serie, Call of Duty: WWII, aangekondigd in een livestream.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Had de geruchten ook gehoord. Maar ik vraag me af of ze nog DLC uit kunnen brengen voor een COD game van een jaar terug. Dit beinvloed Infinite warfare negatief. Buiten dat; laat maar komen!!

  • Laat zeker maar komen. Speel op het moment niet veel zombies omdat ik het niet op mijn nieuwe pc heb anders zat ik nog te twijfelen om revalations te kopen…

  • Nice. ik had ze eens terug getest op de PS3. Onspeelbaar geworden door de games die ik nu speel op de PS4. Ben blij met remasters als deze.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren