1. Alles kan hergebruikt worden in Prey

Alles kan hergebruikt worden in Prey

In een nieuwe trailer van Prey, die ter ere van Earth Day is uitgebracht door Bethesda, is te zien hoe spelers items kunnen recyclen.

De trailer toont aan dat spelers de mogelijkheid krijgen om verschillende items te verzamelen. Deze items kunnen vervolgens gerecycled en verwerkt worden in nieuwe voorwerpen of uitrusting.
Daarnaast wordt de Recycler Charge getoond, een soort granaat waarmee materie wordt omgezet in recyclebare grondstoffen. Deze grondstoffen kunnen in de Fabricator omgezet worden in nieuwe items.

Bethesda heeft recentelijk een demo aangekondigd voor Prey die op 27 april gaat verschijnen. De demo zal vooralsnog niet beschikbaar zijn op pc. Prey komt 5 mei uit op PlayStation 4, Xbox One en Windows. Lees hier onze hands-on preview en bekijk hieronder de nieuwe trailer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Tjeetje, zelf de games worden al milieuvriendelijk.

  • De hele game is gerecycled.    Beetje van mass effect, een vleugje deadspace, teentje dues ex en als kers op de taart alien isolation.    Zo zonde hoe laf deze game is ontwikkeld, na al dat schrappen. Er zat potentie in.

  • Iedereen jat alles van elkaar dus dat is niks nieuws en ook ONZIN om daar deze game op af te rekenen. En er zit nog steeds veel potentie in als je het nieuws over deze game een beetje had gevold.
    Dat het jouw smaak niet is is een heel ander verhaal :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren