1. Hint naar pc-versie van PlatinumGames' Vanquish gegeven

Hint naar pc-versie van PlatinumGames' Vanquish gegeven

Vanquish zou wel eens een pc-versie kunnen krijgen. Uitgever Sega lijkt hier in ieder geval naar te hinten.

Onlangs kwam PlatinumGames-spel Bayonetta uit op Steam. Deze game ontving gisteren een update van maar 22kb. De update voegde bij de extra opties van de game een foto van een helm uit de game Vanquish toe. Vanquish is tevens een Xbox 360- en PS3-game van PlatinumGames die nooit een pc-versie heeft gehad.

Hoewel dit geen officiële aankondiging is, lijkt dit sterk te hinten naar een pc-versie van Vanquish. Ook Bayonetta werd uit het niets aangekondigd voor pc, dus Sega gaat wellicht voor een soortgelijke verrassing.


Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Geweldig nieuws! Fantatische game en alle lof voor sega dat ze nu eindelijk doorhebben dat deze markt toch wel winstgevend is! Nu afwachten of ze in het vervolg hun games voor PC en console tegelijk gaan releasen of dat het bij ports van wat oudere games blijf.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren