1. Studio achter Nathan Drake Collection ontwikkelt nieuw project

Studio achter Nathan Drake Collection ontwikkelt nieuw project

Bluepoint Games, een ontwikkelaar die bekend staat om zijn remasters voor Sony-consoles, werkt aan een nieuw project.

Bluepoint Games maakte remasters als The Nathan Drake Collection, waarin drie Uncharted-games zitten, en Gravity Rush Remastered. Ook bracht het Ico en Shadow of the Colossus naar de PlayStation 3.

De studio werkt nu volgens de LinkedIn-pagina van een werknemer aan een game die "het publiek blij gaat maken". Daarmee lijkt Bluepoint te hinten naar een remaster waar mensen al lang op zitten te wachten. De studio plaatst ook een vacature waarin het een 'remake' noemt.

Het is vooralsnog niet bekend om welke game het gaat. Sony wordt nergens als werkgever genoemd, dus het hoeft niet een project voor PlayStation 4 te zijn, al lijkt dat gezien het eerdere werk van de ontwikkelaar wel het meest logische platform.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Hopelijk wat informatie op de E3 !

 • Wat zou het vet zijn als het de Spyro trilogie is.

 • Ratchet and Clank Future Trilogie met:  - Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction
  - Ratchet & Clank Future: Quest for Booty  en Insomniac Games beste game aller tijden:  - Ratchet & Clank Future: A Crack in Time

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren