1. Trek door Morrowind in The Elder Scrolls Online-uitbreiding - Gameplay

Trek door Morrowind in The Elder Scrolls Online-uitbreiding - Gameplay

Polygon is een halfuur aan de slag gegaan met The Elder Scrolls Online: Morrowind en wij kunnen vervolgens van de beelden genieten.

De website werd uitgenodigd door ZeniMax Online Studios om de uitbreiding te spelen en kon de gameplay opnemen. De video toont hoe men van de heilige stad Vivec naar het stoffige dorpje Balmora trekt.

The Elder Scrolls Online: Morrowind speelt zich zevenhonderd jaar voor de gebeurtenissen in The Elder Scrolls 3: Morrowind af, waardoor de ontwikkelaar enkele verschillen in de omgeving kan permitteren.

De uitbreiding is vanaf 6 juni verkrijgbaar voor pc, Mac, PlayStation 4 en Xbox One en biedt meer dan dertig uur aan nieuwe gameplay.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Werkelijk alle charme die deze franchise bezit weet deze online editie in één klap in de grond te boren. TES is één van mijn meest favoriete game-series, maar deze game heeft voor mij niets kunnen doen. TES blijft voor mij een single-player ervaring die je wilt beleven zonder anderen.

  • Eens! Wat aan tegenvaller was deze game voor mij, zelfs voor een zacht prijsje vond ik het mijn geld niet waard. Online is het vooral een sfeerloze wereld. Niets leeft of boeit. De lore achterhalen in de single-player via boeken, scrolls of NPC's behaalt in Online bij lange na niet diezelfde kwaliteit. En het voelt zo kleinschalig aan. Ach ja, zoals je al zei: heeft werkelijk geen charme.

  • Ik weet dat het misschien een domme reactie is, maar zijn er werkelijk zoveel mensen die dit spelen? Kwa gameplay is de game echt niet slecht maar kwa verhaal is dit niks vergeleken met de TES games. Ik hoop van harte dat Bethesda dit niet gaat beschouwen als een vervanging van TES.

  • Daar zou ik niet te bang voor zijn. De verkoopcijfers regelen dat wel voor je. Een krappe 4 miljoen voor de opgetelde versies van TES waar Skyrim incl remaster goed is voor een opgetelde +-22/23 miljoen stuks.    Ze hadden nu eenmaal de boel al staan en verzachten een beetje de wachttijd naar een normaal deel 6. Dat denk ik en dat hoop ik :)

  • Ik vind hem wel leuk eigenlijk….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren