1. Bayonetta-video's hinten mogelijk naar Bayonetta 3

Bayonetta-video's hinten mogelijk naar Bayonetta 3

Platinumgames heeft afgelopen maandag vijf video's uitgebracht die mogelijk hinten naar Bayonetta 3.

De video's zijn onderdeel van de blogpost die afgelopen maandag verscheen op de website van PlatinumGames. De blogpost is volledig in het Japans, maar de video's, waarin Bayonetta Engels spreekt, worden allemaal drie keer herhaald. Fans zagen dit als een teken dat Bayonetta 3 in ontwikkeling is.

In combinatie met een update voor de Windows-versie van Bayonetta, die een kleine verwijzing bevatte naar de third-person shooter Vanquish, waren fans ervan overtuigd dat PlatinumGames iets groots zou gaan onthullen.

Waarschijnlijk zijn de video's ter promotie van de Windows-versie van Bayonetta geüpload of wordt er op E3 2017 een aankondiging gedaan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

 • Leuk!!! Hopelijk een onthulling tijdens de aankomende E3. ;)

 • B3 voor de Switch a.u.b.! :D

 • Hoop meer op de PS4 of Xbox One eigenlijk (heb geen switch nog). Maar hopelijk wordt het weer multiplatform zodat iedereen er van kan genieten. Geen idee of de samenwerking met Nintendo meer betrof dan exclusiviteit van deel 2 (waar ik een Wii U voor kocht).

 • Mijn droomscenario:  Platinum meld bij nintendo dat ze best Bayonetta 3 willen uitbrengen op de switch als zij de rechten voor deel 2 overdragen zodat zei deze op de PS4/Xbone en PC kunnen uitbrengen.  Of dit gaat gebeuren? Waarschijnlijk niet, wel interessant om te zien of de game nu wel of niet voor de switch gaat uitkomen als nintendo niet met een grote zak geld aanklopt.

 • Ik denk ook wel dat Nintendo met de samenwerking voor deel 2 ook al meteen een deal hebben gemaakt voor een deel 3. Het zou namelijk raar zijn als alleen een deel 2 exclusief is op een platform.
  Sony en MS hebben Platinum zelf laten weten geen interesse te hebben in Bayonetta na deel1, dus is het hun eigen schuld als deel 3 daar ook niet op uit gaat komen.  En mooi trilogie bundel voor op de Switch zou wel heel vet zijn zeg!!!

 • Een mooie trilogie bundel voor elk platform zou heel vet zijn!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren