1. Creative Assembly maakt mogelijk vervolg op Alien Isolation

Creative Assembly maakt mogelijk vervolg op Alien Isolation

In het Official PlayStation Magazine is een gerucht opgedoken over een mogelijke Alien Isolation 2. Anonieme bronnen vertellen het magazine dat ontwikkelaar Creative Assembly op dit moment bezig is met een vervolg op de survival-horrorgame.

Creative Assembly bracht recent Halo Wars 2 uit op Windows 10 en de Xbox One. Het Official PlayStation Magazine zegt: "Onze bronnen vertellen ons dat na het werk voor Halo Wars 2 voltooid is, een nieuwe Alien-game zal worden gemaakt door Alien Isolation-ontwikkelaar Creative Assembly."

Eerder gaf studio director Tim Heaton al aan dat een vervolg op de goed ontvangen game zeker niet uitgesloten is. Ook gaf lead game designer Gary Napprethe in een interview aan dat er dagelijks wordt gespeculeerd over hoe een vervolg eruit zou zien.

In de InsideGamer.nl-recensie uit 2014 noemde Sandern het origineel 'een zeer waardige game binnen het Alien-universum'.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Doe maar wel, een van de vetste games van de afgelopen jaren!

 • Laat maar komen!, goed geschrokken van deze game

 • Geweldige game. De grootste angst was het onverwachte: Ik kon een level doorgaan zonder iets te zien of te horen terwijl iemand anders pech kon hebben (en andersom).

 • Hopelijk komt er een deel 2. Alien Isolation is zo'n geweldige game !

 • Ik heb deze nog liggen en hij staat nog wel op mijn lijst om te spelen. Aan de reacties te zien moet ik dat ook echt maar eens gaan doen!

 • Het hele kat en muis aspect van de game werkt gewoon geweldig en is heerlijk verfrissend in gameplay. Niet in je eentje 80.000 aliens afknallen maar continu bang zijn voor eentje die je hoogstens weg kan jagen. Kijk vooral eerst ook ff 'Alien' voor je deze game gaat spelen (als je die nog niet gezien hebt). Dit is mijn eerste game ooit die ik om de 2 uur ff weg moest leggen omdat je continu zo gespannen aan het spelen bent.

 • Inderdaad een goed idee! Deze game past bij de twee eerste Alien films.  Ze brengen de 80's sci fi terug tot leven in deze game. Alles heel rechthoekig en groen gepixelde teksten. Alles ook lekker traag en spannend stil. Heerlijk!

 • Hopelijk nog enger dan de vorige, was absoluut geen slechte game.

 • Ik heb zelf deel 1 niet gecheckt en daarom ook mijn vraag. Zou dit niet ook een ideale game zijn voor een full on VR experience?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren