1. Grote banner Call of Duty: WWII en teaservideo opgedoken

Grote banner Call of Duty: WWII en teaservideo opgedoken

Voorafgaand aan de onthulling van Call of Duty: WWII is in Parijs een grote banner van de game opgehangen. Ook dook een teaser van de game op via social media en is mogelijk de eerste deelnemende acteur gelekt via Instagram.

Op de banner, die te zien is op station Gare Saint-Lazare in Parijs, wordt de releasedatum op 3 november bevestigd. Verder bevat de afbeelding de soldaat die ook te zien is op de boxart van de game.

In de teaser is het logo van de game op vermoedelijk het strand van Normandië te zien. De beelden verschijnen als reclame voor YouTube-video's en als gesponsorde Instagram-posts. In gelekt materiaal wordt Normandië ook genoemd als een van de grote gebeurtenissen die de game behandelt.

Tot slot gaan er geruchten dat Transformers-acteur Josh Duhamel een rol speelt in de game. Duhamel plaatste afgelopen maand een tweet in een motion capture-pak, waarna hij volgens een bezoeker van Charlie Intel het kanaal van Call of Duty begon te volgen op Twitter.

Morgenavond om 19:00 uur vindt een livestream plaats die Call of Duty: WWII onthult.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • ben er nu alweer klaar mee…

 • So soon?

 • Voor het eerst sinds call of duty world at war dat ik echt weer zin heb in een CoD

 • Serieus? Gaan we dit echt doen IG? Bij elke poep en een scheet weer een nieuwsbericht aanmaken voor CoD? Wat een gehype weer!



  We hebben nog NIKS gezien van de nieuwe COD, maar er zijn nu al tientallen berichten aan gewijd. Doe normaal. De teasers en de foto's hierboven slaan echt nergens op.

 • Je kan in medialand niet achter blijven. Dit is gewoon nieuws. Het lijkt er meer op dat je een beetje tegen cod bent. Maar misschien heb ik het mis. En fotos voegen niets toe? Ik wist anders niet dat josh duhamel mee werkte aan het spel.

 • Ja dat gaan ze doen en ik denk er net zo over als jij, maar aan het einde van de dag is dit "artikel" waarschijnlijk het meest bekeken en becommentarieerd op IG.

 • COD is natuurlijk nog steeds een gigantische franchise dus bereid je maar voor op veel COD berichten. Ook Infinite Warfare heeft het nog steeds meer dan goed gedaan.

 • Wat jij zeg slaat als een lul op een drumstel, spel op de pc is een totale blunder geworden. Ik heb deze namelijk zelf op de dag van de release, ten eerste maar 22.000 spelers op de pc en na 2 weken al volledig dood.
  Met zombie mode helemaal drama 8 van de 10 keer moet je 30 minuten wachten omdat je alleen verbind met spelers uit je eigen land.
  Ik wist dat dit zoiezo al slecht verkocht ging worden door vele artikels en revieuws op internet en mijn vriendlijst op Steam zegt genoeg, 169 van de 247 vrienden hebben Black ops 3 en maar 22 vrienden van de 247 hebben Infinity ;) En wat ze nu geflikt hebben op de pc kan helemaal niet je bent verplicht season pass te kopen voor extra mappen op de console ps4 heb je nog de keus of season pass of 15 euro per stuk.



  De mp was wel lekker qua gameplay beter dan bo3.

 • In de juiste toestand kun je best wat muziek produceren op die manier hoor.
  Want omdat die op pc blundert wil niet zeggen dat het geen gigantische franchise is..

 • Meh, blijft een soort terugval op een last resort optie, omdat dit na zoveel sci-fi garbage wel weer gaat verkopen. Hebben ze gelijk in, gezien de meeste reacties. Gewoon weer ongeïnspireerde brol though, dit keer in een eerder al uitgemelkt jasje dat nu door langdurige afwezigheid weer nieuw voelt vergeleken met de shit van de laatste jaren.



  Ik vermoed dat het de veters van CoD2 en WaW nog niet zal kunnen strikken, doordat het ondanks het WWII-thema gewoon weer wordt verziekt met overdosissen aan overpowerde streak rewards die de game en balans verpesten en skills vergaren doelloos maken… Rewards die je voor de meest debiele dingen krijgt… Naast OP rewards voor veel killen (zoals we die gewend zijn) bijvoorbeeld de bizarre rewards voor veel doodgaan, maar in WWII zal het inmiddels wel zo ver gaan dat je nog rewards krijgt voor veel campen, rewards krijgt voor teamkillen, rewards voor een negatieve k/d hebben in een match, rewards voor veel uit je neus vreten en rewards voor schijten op het terras van je buurman.



  Zin in hoor.

 • dat laatste klinkt best gezellig!

 • Aurora zo kom je septisch en sceptisch over!

 • En dit baseer je allemaal aan de hand van een teaser? Erg knap!

 • Wat een hoop aannames in dat kleine stukje tekst!

 • Uhh, dit baseer ik op de vorige….7 tot 9 delen in de franchise? _O-



  Als je echt denkt dat het weer terug gaat naar CoD2-begrippen dit keer, geloof je waarschijnlijk ook nog in Sinterklaas.



  Dit is nu eenmaal het business model en geld is belangrijker dan een goede game voor dit bedrijf. Hun model werkt op de huidige manier goed voor jonge kinderen, welke een groot deel van de CoD-userbase vormen en waarschijnlijk snel verdwijnen wanneer je de game hardcore maakt. Het spreekt nu een zo breed mogelijke doelgroep aan en dat gaan ze echt niet veranderen door hun gokautomaat-systeem aan te passen.



  Je hebt echt geen trailers nodig om je dat te bedenken…

 • Vier speler co-op in een WW2 setting? Ja, daar heb ik wel zin in!

 • Dan is dit jou game: http://raidworldwar2.com/

 • Super toffe trailer! Deze ga ik in de gaten houden.

 • LOL wat een gehype zeg.. jeeeezus flikker op met je COD

 • Je hoeft dit nieuwsbericht niet aan te klikken he ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren