1. Heroes of the Storm 2.0 nu beschikbaar, D.Va komt in latere update

Heroes of the Storm 2.0 nu beschikbaar, D.Va komt in latere update

Heroes of the Storm 2.0 is nu beschikbaar. Ook heeft Blizzard D.Va aangekondigd als nieuwe Hero, die in een latere update toegevoegd wordt.

Eind maart werd bekendgemaakt dat Blizzard grote veranderingen gaat doorvoeren in Heroes of the Storm 2.0. De update voegt onder andere een vernieuwd voortgangssysteem toe, Loot Chests bevatten meer willekeurige items en spelers moeten aan hogere eisen voldoen om XP te verdienen.

De update voegt ook de hero Genji en de map Hanamura uit Overwatch toe aan de game. Gelijktijdig met de update is ook een nieuw event live gegaan genaamd de Nexus Challenge waarbij spelers cosmetische beloningen krijgen in zowel Heroes of the Storm als Overwatch door samen te spelen met vrienden in Heroes of the Storm.

Daarnaast vervangt het nieuwe valutasysteem echt geld met Gems en Shards toe die kunnen worden gebruikt om specifieke cosmetische artikelen te ontgrendelen. Om nieuwe spelers een boost te geven, zal iedereen die zich de komende maand aanmeldt 100 Gems krijgen. Met 100 Gems kunnen spelers een Mega Hero Bundle kopen. Elke bundel bevat twintig Heroes en een unieke thema. Spelers hebben de keuze uit de Assassin-, Flex-, Support & specialist-, of de tanks & bruisers-bundel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren