1. Ex-ontwikkelaars van Burnout onthullen game met Crash Mode

Ex-ontwikkelaars van Burnout onthullen game met Crash Mode

Three Fields Entertainment, de studio van twee medeoprichters van Burnout-ontwikkelaar Criterion, heeft hun nieuwe game Danger Zone onthuld.

De gameplay in Danger Zone is gebaseerd op de Crash Mode uit de Burnout-games: "Danger Zone neemt wat de Crash Mode in Burnout 3: Takedown uit 2004 zo populair maakte en transformeert het in een nieuwe autoslopende, puzzelgame in arcadestijl", aldus Fiona Sperry, CEO van de studio.

Het doel van Danger Zone is hetzelfde als de Crash Mode in Burnout: het veroorzaken van zoveel mogelijk schade. Spelers kunnen kiezen uit meer dan twintig verschillende scenario's in een virtuele testinstelling, ieder met een eigen layout, afwijkende verkeerspatronen en items. Net als in de Burnout-games kan een extra explosie worden verdiend door enorme kettingbotsingen te creëren.

Danger Zone wordt in mei uitgebracht voor PS4 en pc en gaat 12,99 euro kosten. De eerste screenshots zijn hieronder te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Lucas May Hoofdredacteur van Gamer.nl. Liefhebber van games met een mooi verhaal of sfeervolle wereld en groot fan van de gekheid die deze maffe industrie met zich meebrengt.

Reacties

 • Graphics zien er een beetje teleurstellend uit. Misschien dat een andere omgeving er beter uitziet, maar dit ziet niet bepaald uit als next-gen graphics. Hopelijk maakt de gameplay veel goed.

 • Je bent nogal veeleisend…  ''Danger Zone wordt in mei uitgebracht voor PS4 en pc en gaat 12,99 euro kosten. De eerste screenshots zijn hieronder te bekijken.''  Of wat had je verwacht van een game van 13 euro?

 • Doe mij maar gfx van jaar terug met goede gameplay. Gameplay >>>>>>>>>>>> gfx.  En daarbij voor 13 euro zijn deze gfx goed. (althans dat vind ik)

 • Voor €13 vind ik de graphics nog niet zo erg er uit zien. Depends wat je ook voor €13 verwacht…..

 • 1. Zo slecht zien de graphics er niet uit, integendeel zelfs,en zeker niet voor een game van 13 ballen. En 2. graphics zijn ondergeschikt aan gameplay… En DAT kan je nog niet beoordelen dus hoezo schijten op een game wat totaal nog niet terecht is en waar je totaal nog niet van weet hoe het gaat zijn??

 • Laat die gasten nou maar eens een echte racegame maken in plaats van dit soort onzin. Dangerous Golf was ook al een prutspel.

 • Denk dat ze dat zelf ook graag zouden willen echter lijkt niemand er een zak geld voor over te hebben. Of dat aan het vertrouwen in de dev ligt of aan het vertrouwen in racegames weet ik niet.

 • Helaas maar al te goed de waarheid. Mensen worden gewoon op een project gezet dat door de hoge lui een goed idee gevonden wordt. Doe daar maar eens wat aan. En als dat niet het geval was in deze situatie, dan is het gewoon een beetje raar van die lui. Maak dan gewoon een vermakelijke racer die niet veel kost. Goeie gameplay hoeft nie veel te kosten.

 • Dit is totaal geen onzin… Dan heb je het echt niet goed begrepen… Weet je welwat je nu roept? DAS pas onzin!

 • Hadden ze beter een goede arcade racer kunnen bouwen met een crash modus erin verwerkt. Dat is waar de meeste mensen om vragen iig: een nieuwe burnout of een spirituele opvolger ervan. Maar vooral niet doen wat de meeste mensen willen xD Kan mooi in het rijtje van console verie van pokemon, RPGs van een hele zooi animes, een monster hunter voor de console, een versie van een hele zwik aan Nintendo classics, etc, etc :)

 • Dit is nu net juist wat veel mensen dus WEL willen…. Lezen wellicht???

 • Dit is precies de game waar ik al op hoop sinds Burnout 3! Insta-buy! Aleen jammer (maar begrijpelijk) dat het in een testomgeving afspeelt en zo te zien er geen personen in de auto zitten. Al waren het maar crash test dummy's met ragdoll physics. Hopelijk zijn de shademodellen een beetje goed uitgewerkt.

 • 1. Zo slecht zien de graphics er niet uit, integendeel zelfs,en zeker niet voor een game van 13 ballen. En 2. graphics zijn ondergeschikt aan gameplay… En DAT kan je nog niet beoordelen dus hoezo schijten op een game wat totaal nog niet terecht is en waar je totaal nog niet van weet hoe het gaat zijn?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren