1. Spring Update Battlefield 1 brengt Platoons en andere nieuwe features

Spring Update Battlefield 1 brengt Platoons en andere nieuwe features

De Spring Update van Battlefield 1 is vanaf nu te downloaden op consoles en pc. Onder de nieuwe features bevinden zich Platoons, nieuwe wapens en een manier voor medics om gewonde soldaten te laten weten dat ze gerevived zullen worden.

Platoons zijn clans waarbij spelers zich kunnen aansluiten. Ze bestaan uit maximaal honderd man en zijn hiërarchisch opgebouwd. De maker van een Platoon neemt de rol aan van generaal, die de rechten krijgt om een embleem te maken, de naam en tag op te stellen en de toelatingseisen in te stellen. De kolonel en luitenant staan hieronder en hebben ook een aantal rechten om de kolonel te vervangen.

Spelers kunnen zich bij meerdere Platoons aansluiten, maar kunnen er maar een tegelijk vertegenwoordigen. Wanneer een squad bestaat uit vier leden van hetzelfde Platoon, wordt een vaan met het embleem achtergelaten bij veroverde vlaggen tijdens de Conquest-modus.

De Spring Update voegt ook de Medic Revival Intent toe, waarbij medics kunnen laten weten aan gewonde spelers dat hulp onderweg is. Zo vindt er vanwege de optie om medics te roepen wederzijdse communicatie plaats tussen spelers.

Ook krijgen serverbeheerders met de update meer opties. Ze kunnen nu een wachtwoord instellen, minder spelers toelaten voordat een ronde begint en andere gebruikers beheerdersrechten geven.
Tot slot krijgt Battlefield 1 meer wapens. De Hellriegel 1915 Defensive, Selbstlader 1906 Sniper, Huot Automatic Optical en deMartini-Henry Sniper zijn per klasse vrij te spelen vanaf level 10.

De Spring Update is ongeveer 2,3GB groot en nu te downloaden op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Kijk op de website van Battlefield 1 voor alle veranderingen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Nog meer snipers? De reden van mij waarom ik die game niet meer speel.

  • Je moet ook niet als een bezetende in het open gaan lopen, dan ben je een wandelende schietschijf voor snipers. Als je van beschutting naar beschutting loopt ben je meestal goed veilig.
    Zelf wel goed tevreden met de update, ze mogen alleen het stemmen voor het volgende level wel iets beter uitwerken

  • Das het leuke aan online shooters. Die hersenloze kippetjes schieten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren