1. Details Zombies-modus Call of Duty: WW2 ontdekt

Details Zombies-modus Call of Duty: WW2 ontdekt

Spelers hebben aan de hand van verborgen codes in screenshots van Call of Duty: WW2 informatie ontdekt over de Zombies-modus van de game. De codes zijn in te voeren op de teaserwebsite en onthullen onder andere locaties, personages en wapens.

Zo wijzen coördinaten op de Franse plaats Duinkerke, waar een grote slag is gevochten tijdens de Tweede Wereldoorlog, en Operation Barbarossa, de codenaam van de aanval van Nazi-Duitsland op de Sovjet-Unie. Vanwege de tag "zombies" is het aannemelijk dat beide locaties iets te maken hebben met de locatie van de zombiemodus.

Een andere afbeelding toont het schilderij Portrait of a Young Man, dat verloren raakte tijdens de oorlog. Verder zijn tussen de afbeeldingen vier personages ontdekt: Daniels, Zussman, Rousseau en Crowley. De afbeeldingen tonen ook brieven naar hun geliefden en wapens die vermoedelijk in de modus te vinden zijn.

Hieronder zijn een aantal afbeeldingen te bekijken. Alle gevonden afbeeldingen zijn te vinden op Charlie Intel.

Vorige week werd Call of Duty: WW2 onthuld tijdens een livestream. Lees hier alles wat we weten over de singleplayer en multiplayer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Nazi Zombies dus, nice!

 • Tof dat zombies nu een jaarlijks terugkerende modus is naast singleplayer en multiplayer!

 • Inderdaad. Blijft toch de meest gespeelde modus van mij in een COD game. Heb ook genoten van de Exo-zombies in Advanced warfare dus dit moet ook goed komen :)

 • … vond het de eerste keer al niet leuk dat ze zombies toevoegden en dat is sindsdien niet veranderd.

 • Ik heb de eerste zombie mode (WaW) helemaal grijs gespeeld, leuke toevoeging om met vrienden te doen. Daarnaast zijn de easter eggs ook super tof met name de Avenged Sevenfold nummers. Als het net zo word als WaW ben ik om.

 • Idd, die van WaW was geweldig, wat minder poespas en power-ups maar gewoon rammen, de boel dichtbouwen en geluk hebben met die kist.

 • Dan ga je tock gewoon lekker WaW spelen? snap niet dat dit op een krampachtige verplichte manier in elke cod game gepropt moet worden…  Ze gaan gewoon weer hun standaard checklist af en dat baat me gewoon zorgen om deze titel, want ik wil cod best weer leuk vinden.

 • @Extace rusthaag
  Ze moeten niets, het zou tof zijn om weer een soortgelijke setting te zien. Daarnaast is WaW - hoe vermakelijk die ook was - aardig gedateerd dus een up-to-date variant vind ik persoonlijk aantrekkelijker dan het opstarten van WaW.
  Maar goed hypen kunnen ze wel bij cod dus het is wederom weer een kwestie van afwachten.

 • Genoeg FPS games die ook een wave based coop modus hebben zou niet weten waarom dit nou weer in COD moet… heeft niets met oorlogsvoering te maken daar waar deze serie ooit mee begon.  Als ik zombies wil knallen start ik wel left 4 dead 2 of Killing Floor 2 op, die games zijn beide 10x beter dan welke cod wave modus dan ook omdat ze vanaf de grond af zijn gebouwd om die ervaring te leveren.

 • Kwestie van smaak dus. Ik heb helemaal niets met L4D, en het maakt mij ook niet uit of het iets met oorlogsvoering te maken heeft of niet. Helaas is die basis waar jij het over hebt al erg lang verweg gestopt in de vergetenis.

 • True, maar er was een sprankje hoop toen ze WWII aankondigden en aangaven terug naar de start van de COD reeks te willen keren.. blijkbaar zijn ze vergeten waar die ooit begonnen is helaas.

 • Wat Awesomedude zegt..Rustaaaaaaahhhhg. We zijn hier toch gewoon aan het spouwen over wat tof zou zijn. Niemand verplicht hier niemand wat. L4D is in de verste verte ook niet te vergelijken met COD zombies (qua gameplay dan). Ik ben gewoon heel benieuwd waar ze mee op de proppen komen en het lijkt me tof als dit qua gameplay lijkt op de WaW versie. Niks meer, niks minder :)

 • Ik snap best dat er niks verplicht is en wens jullie alle plezier maar toch uit ik graag mijn ongenoegen, de een valt hier harder over dan de ander.

 • wat maakt het uit dat cod zombies (gratis) toevoegt dat heeft toch geen effect op de gameplay van multiplayer? L4D2 vond ik ook een van de leukste zombiespellen die ik gespeeld heb maar soms is het gewoon leuk om met een rayqun alle zombies neer te knalle

 • Wat een onzin Extace.  Sinds WaW is zombies gewoon een onderdeel van de game, en zijn er genoeg mensen (zoals ik) die hiervoor CoD games kopen. Tuurlijk speel ik ook wel een beetje multiplayer, maar zombies knallen met mn maten vind ik veel toffer.  Wat Awesomedude ook al zegt, de easter eggs en storyline in CoD zombies was gewoon erg tof, het slaat dus nergens op om te gaan roepen dat je dan maar andere zombie games moet spelen. Dat is net zo belachelijk als dat je zegt dat ze de singleplayer uit de game moeten laten, want er zijn vast zal andere shooter games met een betere story….

 • Niemand valt over je ongenoegen hoor. Ik denk dat we allemaal hopen dat COD zijn oude niveau weer bereikt. Al vraag ik me ook af of het niks met nostalgie te maken heeft en de torenhoge verwachtingen van mensen die genoten hebben van de oudere COD games. Er zijn volgens mij twee verschillende COD generaties en ik ben bang dat ze er een van moeten gaan teleurstellen (tenzij ze voor de gulden middenweg gaan en voor beide generaties de plank compleet misslaat). Tijd zal het leren!

 • ''Wat een onzin Extace.  Sinds WaW is zombies gewoon een onderdeel van de game, en zijn er genoeg mensen (zoals ik) die hiervoor CoD games kopen.''  Dat kan best echter opende activision met dit persbericht: call of duty back to its roots in de fucking roots van CoD zit geen wave/based zombie shooter.  ''Wat Awesomedude ook al zegt, de easter eggs en storyline in CoD zombies was gewoon erg tof, het slaat dus nergens op om te gaan roepen dat je dan maar andere zombie games moet spelen.''  Zie het als een advies, jij geeft aan het leuk te vinden waved based shooters te spelen met vrienden… nou er zijn een hoop betere alternatieven dan COD zombies (mening ofc).  ''Dat is net zo belachelijk als dat je zegt dat ze de singleplayer uit de game moeten laten, want er zijn vast zal andere shooter games met een betere story….''  Als EA nog een BattleField uitbrengt zie ik idd liever geen singleplayer, hooguit wat trainings missies en thats it. Probeer nou gewoon eens te doen waar je goed in bent en niet allerlei randzaken en modussen toe te voegen. Maar ben blij dat ze het wel doen zo te zien hebben genoeg mensen er plezier aan. • Nogmaals wat een onzin.  Dus omdat activision zegt dat ze terug gaan naar de roots, mogen ze er geen succesvolle veranderingen van nieuwere CoD games in verwerken? Want dat is het gewoon. Je kan hoog of laag springen, maar CoD zombies is zeker een succes te noemen. Ik zeg er wel bij dat ik de laatste CoD niet heb gekocht en dat ik daar dus geen mening over heb/mag hebben.  Daarnaast ga je mijn tekst kopiëren met een "advies" erbij, maar het hele punt van de CoD zombies is de story en de easter eggs (zoals ik ook al aangaf). Dat er wellicht betere wave based zombie games zijn heeft er dus niet veel mee te maken. Sterker nog, als een zombie game te realistisch probeert te zijn, dan vind ik dat juist helemaal niks.  Tenslotte zeg je dat je liever hebt dat ze zich focussen op wat ze goed doen. Dit snap ik natuurlijk wel, maar in sommige games zijn de mindere kanten ook goed genoeg om van te genieten. Zo vond ik bijvoorbeeld bij Assassins Creed de eerste keer multiplayer echt super tof. Was dit beter dan de multiplayer van andere spellen? Zeker niet. Betekend dit dat ze dit eruit hadden moeten laten? Dat ook zeker niet. Mijn punt; zaken die niet zo goed zijn als bij andere uitgevers zijn niet per definitie slecht. Als ik €50/€60 betaal voor een game, dan wil ik dat hier wel meer dan online multiplayer bij komt. Of ze moeten net als bij Overwatch een continue stroom van nieuwe content toevoegen, en dan wel gratis.

 • Dus omdat activision zegt dat ze terug gaan naar de roots, mogen ze er geen succesvolle veranderingen van nieuwere CoD games in verwerken?  Dat mag best maar zombies/wave modus heeft niets met de roots van cod te maken dus het is een raar statement.  '' Want dat is het gewoon. Je kan hoog of laag springen, maar CoD zombies is zeker een succes te noemen. Ik zeg er wel bij dat ik de laatste CoD niet heb gekocht en dat ik daar dus geen mening over heb/mag hebben.''  Ik zeg nergens dat het geen succes is ik zeg dat alleen dat ze mij niet interesseren omdat ik 3-4 betere alternatieven heb. Ik speel cod puur voor de verhalende missies en vroeger ook voor de leuke (niet over the top) multiplayer. Ik ben bij modern warfare 2 afgehaakt vanwege afgehaakt.. daarna kwamen er wat mij betreft teveel belachelijke perks/killstreak en zelfs deathstreak rewards.  ''Daarnaast ga je mijn tekst kopiëren met een "advies" erbij, maar het hele punt van de CoD zombies is de story en de easter eggs (zoals ik ook al aangaf). Dat er wellicht betere wave based zombie games zijn heeft er dus niet veel mee te maken. Sterker nog, als een zombie game te realistisch probeert te zijn, dan vind ik dat juist helemaal niks.''  Voor mij heeft dat er wel mee te maken omdat er dus geld en energie in de game gestoken is naar content die naar mij mening weinig tot niets toevoegt en elders beter is. Ik vind de killing floor en left 4 dead series overigens totaal niet realistisch maar op alle fronten betere wave based shooters, gears of war is er overigens ook zo een misschien wel een van de beste maar dan third person dus weet niet of dat telt in deze discussie.  ''Tenslotte zeg je dat je liever hebt dat ze zich focussen op wat ze goed doen. Dit snap ik natuurlijk wel, maar in sommige games zijn de mindere kanten ook goed genoeg om van te genieten. Zo vond ik bijvoorbeeld bij Assassins Creed de eerste keer multiplayer echt super tof. Was dit beter dan de multiplayer van andere spellen? Zeker niet. Betekend dit dat ze dit eruit hadden moeten laten? Dat ook zeker niet. Mijn punt; zaken die niet zo goed zijn als bij andere uitgevers zijn niet per definitie slecht. Als ik €50/€60 betaal voor een game, dan wil ik dat hier wel meer dan online multiplayer bij komt. Of ze moeten net als bij Overwatch een continue stroom van nieuwe content toevoegen, en dan wel gratis.''  Paar uur extra campaign is ook leuk! of wat dacht je van iets nieuws iets wat daadwerkelijk met de 2e wereld oorlog te maken heeft. Zoals ik al aangaf lijkt het of ze weer een checklist afgaan en dat baat me zorgen… Matuurlijk gaat die game als zoete broodjes over de toonbank en heeft activision schijt aan mij, terecht ook overigens maar toch zijn er veel gamers die net als ik klaar zijn met deze formule. Ik wens je alle plezier met de game en ik heb deze ook totaal nog niet afgeschreven maar de signalen die ik krijg zijn overwegend negatief tot nu. Ik laat me echter graag het tegendeel bewijzen. Overigens vind ik die multiplayers waar je het over hebt verschrikkelijk maar ik zou wel van een oudere generatie zijn en misschien wat oudbollig excuus daarvoor. • Het is duidelijk dat het niks voor jou is extace, en dat checklist voorbeeld kan ik zeker begrijpen. Als je bijvoorbeeld kijkt naar de multiplayer in CoD dan is daar de afgelopen jaren erg veel kritiek op geleverd omdat er weinig verandering in zou zitten. Wat ook terecht is natuurlijk. Ik denk dat ze met hun statement "go back to the roots" alleen de story en multiplayer bedoelen.  Ik denk dat de zombie mode niet veel aangepast zal worden, wat ook helemaal niet nodig is lijkt me. De zombie mode is goed zoals hij is, en elke keer zitten er toch weer leuke veranderingen in.  Als je met een checklist bedoelt dat ze een x aantal standaard zaken in de game stoppen, dan snap ik niet echt waarom je hier een probleem mee zou hebben. Het gaat er uiteindelijk om hoe ze dit uitwerken, en als ze dezelfde gamemodes in CoD WWII gaan stoppen als in alle andere CoDs, en ze werken dit gewoon goed uit, dan is er niks aan de hand lijkt me.  Ik vind het een beetje apart dat je kritiek levert op een game mode omdat je hier de conclusie uit trekt dat CoD weer hetzelfde gaat doen als bij alle andere CoDs. En zoals Robskeee al zegt, ze zouden erg dom zijn om er geen zombie mode in te stoppen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren