1. Death Stranding bevindt zich momenteel in testfase volgens Kojima

Death Stranding bevindt zich momenteel in testfase volgens Kojima

Kojima heeft tijdens het Tribeca Games Festival bevestigd dat Death Stranding momenteel getest wordt. Ook besprak hij de mogelijkheid om ooit een film te maken.

Tijdens zijn toespraak gaf Kojima aan dat hij nog geen details kan onthullen over de game. Wel zegt hij dat Kojima Productions momenteel de game aan het testen is op de Decima-engine. Wat zou betekenen dat Death Stranding nog in een vroege ontwikkelingsfase zit.

Hierover zei Kojima: "We zijn constant nieuwe tests aan het uitvoeren op verschillende systemen, voor personages, voor omgevingen en andere aspecten van de game. Tot nu toe gaat dat erg goed." Als voorbeeld gaf Kojima aan dat het team werkt aan een testomgeving in New York, alhoewel hij benadrukt dat de game niet in New York plaatsvindt.

Daarnaast bracht Kojima kort de eerste trailer van de game ter sprake, waarin acteur Norman Reedus naakt is. Hij zegt dat hij specifiek Norman Reedus naakt wilde hebben in de trailer. Volgens Kojima kunnen spelers, na Norman Reedus naakt gezien te hebben, hem zien in verschillende kostuums, met verschillende haarstijlen en uitrusting.

Tijdens het evenement zei Kojima het leuk te vinden om ooit een film te maken, maar dat het zeer onwaarschijnlijk is dat hij er binnenkort een zal maken. "Ik ben gek op films dus ik zou het ooit wel willen doen, maar totdat ik Death Stranding heb afgerond is het onmogelijk," aldus Kojima.

Kojima zegt dat zijn liefde voor films een obstakel vormt om zelf een film te maken. Hierover zei hij het volgende: "Ik houd teveel van films om er zelf een te maken. Als ik aan een film zou beginnen zou er nooit een eind aan komen. Ik krijg vaak te horen dat ik veeleisend ben als het op films aankomt. Je zult altijd wel iets vinden wat beter kan, waardoor je een film nooit afmaakt."

Bovendien zegt Kojima veel ideeën te hebben voor een film en eerder een opzichzelfstaande film te maken dan een film gebaseerd op zijn eigen games.

Death Stranding is momenteel exclusief in ontwikkeling voor de PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Aan zijn games te zien lijkt het mij vrij onmogelijk voor hem om films te maken, hoe lang zou het wel niet worden? Een uur of 20? Of 40?
    Hij kan zich beter richten op games, aangezien zijn games tot de beste verhaalvertelling tot nog toe behoord.    Daarbij, Kojima wilt Reedus naakt hebben, confirmed.

  • Als je overdreven intelligent proberen doen goeie verhaalvertelling wil noemen ben 'k akkoord. Ik vind het persoonlijk oeverloos gezeik en onnodig complexe onzin met over the top ongeloofwaardige personages.

  • Dan ben ik in elk geval niet akkoord bij jou MR happy.

  • 2020

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren