1. Oculus niet op beursvloer E3 2017

Oculus niet op beursvloer E3 2017

Een woordvoerder van Oculus heeft aan Venture Beat gemeld dat Oculus niet aanwezig zal zijn op E3 2017. Een reden voor het overslaan van de beurs is onduidelijk.

Mogelijk heeft het iets te maken met het verlaten van oprichter Palmer Luckey, die eerder dit jaar na veel controverse vertrok bij het bedrijf. Ook promootte Oculus vorig jaar de nieuwe Touch-controllers voor de Oculus Rift, terwijl er dit jaar geen vergelijkbare release plaatsvindt.

Verder benadrukt de woordvoerder dat er later dit jaar nog aankondigingen zullen plaatsvinden van games voor de vr-bril en dat de partners van Oculus op de beurs aanwezig zijn om nieuwe vr-games te tonen.

Recent werd bekend dat ex-CEO Palmer geld aan Trump doneerde via bedrijven met Chrono Trigger-namen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Het feit dat hij trump sponsorde was niet de reden dat hij ontslagen is… echter het feit dat hij een laster campagne tegen Hillary sponsorde was de reden daarvoor.

  • Wat een misser en wat een afgang voor VR in het algemeen.Oculus, DE aanjager van VR niet op de E3. Dit laat de weg vrij voor Sony, HTC en de rest!    Misschien was het toch allemaal net iets te vroeg voor de massa? Te zware pc nodig die de massa niet heeft, PS4 die niet die killer-games ervoor levert? Concurrenten die ook naast techniek weinig echte toepassingen aan de massa brengen?    Mij lijkt het nog steeds DE gadget met toegevoegde waarde voor gaming! Hopelijk kan het binnen drie jaar echt volwassen worden.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren