1. Dit zit er in de eerste uitbreiding voor Zelda: Breath of the Wild

Dit zit er in de eerste uitbreiding voor Zelda: Breath of the Wild

Dat heeft Nintendo dinsdag bekendgemaakt. De Expansion Pass is al sinds de release van de game te koop en kost zo'n 20 euro. Deze bestaat uit twee verschillende uitbreidingen die op verschillende data uitkomen.

In de eerste van die twee zit een moeilijkere modus, die alle vijanden een niveau sterker maakt. Zo worden rode Bokoblins de sterkere blauwe Bokoblins. Verder krijgen de vijanden hun health terug, waardoor spelers snel de tegenstanders moeten omleggen. Ook kunnen vijanden een hoger maximum level krijgen dan de normale speelstand.

Verder bevat de eerste contentpack een nieuwe modus genaamd Trial of the Sword, een nieuwe uitdaging waarin Link golven van vijanden moet verslaan in een complex van 45 kamers. Daarbij begint de avonturier zonder uitrusting en wapens. Spelers kunnen de "ware kracht van de Master Sword" ontgrendelen met de Trial of the Sword.

Ook wordt het op de kaart mogelijk om te zien waar de speler in de afgelopen 200 uur speeltijd is geweest. Zo wordt makkelijker te zien welke delen van de kaart de gebruiker nog niet heeft verkend.

Link kan in de uitbreiding ook verschillende nieuwe voorwerpen vinden. Zo wordt een Travel Medallion toegevoegd, die het mogelijk maakt om een plek op de kaart vast te leggen waar altijd snel naartoe kan worden genavigeerd. Het Korok Mask zal het makkelijker maken om de 900 verborgen bladermannetjes in de spelwereld te vinden. Ook zit Majora's Mask, Midna's Helmet, Tingle's Outfit en diverse andere kleding in de uitbreiding.

De eerste uitbreiding in de Expansion Pass verschijnt ergens in de zomer. Wanneer de tweede uitbreiding verschijnt is nog onduidelijk. Bekend is al wel dat de tweede uitbreiding een nieuwe kerker en een nieuwe verhaallijn gaat bevatten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

 • prijs/content verhouding lijkt prima in orde te zijn.

 • Wat ben jij positief de laatste tijd!

 • Volgens de andere kinderen helaas niet, mja mensen reageren nooit als je positief bent alleen wanneer kritisch bent op hun favoriete game dan is de wereld te klein.  Als ik het goed vind zeg ik het, en als ik het niks vind zeg ik het ook vrij simpel mensen die daar niet tegen kunnen hebben vooral zelf een probleem.

 • Daarom zeg ik nu wel dat je positief bent de laatste tijd. :)

 • @Piet
  Sarcasme ?  @Extace
  Oo grote ik koning. Deze kinders zullen je aanbidden en je meningen altijd als bron gebruiken voor onze aankopen. Jou visie is de enige en beste  Lekker wachten op alle dlc en dan in 1 ruk alles kopen. Hard mode is natuurlijk het beste als je tot alles toegang hebt ;).

 • Extace heeft gewoon altijd gelijk tbh.

 • Derail nu net elke discussie door elke keer op de man te spelen in plaats van de argumentatie.  Wees gewoon blij met de kekke content voor deze kekke game.

 • Mooi, mensen vanaf release € 20,- laten betalen voor een 1e update ergens deze zomer en een 2e update waarvan nog helemaal niet bekend is wanneer je hem mag verwachten. Wat een totale bullshit!

 • Furyan, please understand

 • @Piet, Positief? Gister liep hij anders flink te miepen op COD zombies.

 • @ShadowhunterrX
  Deze keer niet.  @Aurora
  NIEMAND heeft altijd gelijk. ;)  @Furyan NL
  Waarom zou je 'm (de season pass) dan meteen vanaf het begin aanschaffen (overigens was in grote lijnen VOOR de release van de game al bekend wat de DLC's in gaan houden: https://goo.gl/images/Gsu1vD).
  Koop 'm dan niet tot je er (meer) gameplay van hebt gezien… Of koop 'm helemaal niet.
  Lijkt me niet zo moeilijk. Opties genoeg.. :')  @Breadmanz
  Idc about COD.

 • ''Oo grote ik koning. Deze kinders zullen je aanbidden en je meningen altijd als bron gebruiken voor onze aankopen. Jou visie is de enige en beste''  Doe wat je wil.  ''Derail nu net elke discussie door elke keer op de man te spelen in plaats van de argumentatie.''  Ik speel vrijwel nooit op de man.  ''Gister liep hij anders flink te miepen op COD zombies.''  En dat is illegaal? Volgens mij werd er over dat topic gewoon een goede discussie gevoerd buiten een paar mensen om en was er weinig aan de hand. Sommige mensen lijken gewoon nergens tegen te kunnen en worden boos zodra je mening ook maar enigszins afwijkt met die van hun. • Maak je niet druk Extace. Iemand die kritisch is, wordt op IG al gauw bestempeld als "eikel" of "negatieveling". Ik weet er alles van ;) :P  Gelukkig hebben ze me nooit klein kunnen krijgen en ben ik er alleen maar sterk van geworden ;) :P (dit is niet serieus)

 • @Extace: dat is nou eenmaal hoe de wereld werkt tegenwoordig. Iedereen is direct op zijn/haar tenen getrapt.
  We moeten juist kritisch zijn als klanten, want anders krijgen we nog meer DLC bullshit gezeik. Waar je 10 euro betaald voor 1 skin.

 • @dewokkel
  Ik denk dat je het beste zijn discussies kan terug lezen :). Mensen vinden het gewoon vervelend als ze met iemand praten waar zen wil zijn wet is.  Succes met kritisch zijn over zulke DLC.Je bent allang te laat. In sommige games smeken mensen juist voor kleertjes , mounts of emoties. FFXIV een game die ik elke dag speel. Kopen mensen also het niks is een Odin mount , kleren en 1 hele kapsel voor een totaal bedrag voor 50 euro.

 • @shadowhunterx,  Ik geef altijd duidelijk dat het mijn mening betreft dus waar heb je het over?  En omdat het al te laat is wil het nog niet zeggen dat we het tij niet kunnen keren! Er zijn ook nog devs die wil verantwoord games en extra content uitbrengen zoals CD projekt red. Mja nu gaan we offtopic.

 • Niet dat ik wil zeiken hoor.
  Maar voor die 20 euro mag je op zijn minst wel een toffe quest verwachten met een nieuwe map.
  Vijandjes van rood naar blauw maken, en wat handige map features vind ik gewoon je zuurverdiende centen niet waard.  Ik wil die game trouwens erg graag spelen, maar ben een beetje afstandelijk met nintendo, zoveel teleurstellingen gekend sinds de n64 .
  De wii-u was erg vermakelijk en vond dat eigenlijk een van de leukere consoles van nintendo, maar toch weer die gebrek aan games.
  Ik wacht nog even af hoe de switch zich gaat ontwikkelen

 • Alhoewel pack2 me leuker lijkt, klinkt dit niet verkeerd! :)

 • Voor de prijs is het wel erg tof, maar ik wordt er niet heel warm van. Die moeilijkheidsgraad voegt voor mij niet veel toe (als ik eerlijk mag zijn) en die voorwerpen (zoals dat masker om de seeds te zoeken en die medaillon) hadden wel standaard in de game mogen zitten vind ik.  De trails is wel echt tof, en eigenlijk het geld al waard haha.  Wat zit er in pack 2 Piet? Of doel je op de storyline?

 • Je was me net voor blue

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren