1. Gamefly hint naar losstaande editie Modern Warfare Remastered

Gamefly hint naar losstaande editie Modern Warfare Remastered

Call of Duty: Modern Warfare Remastered komt deze zomer mogelijk losstaand naar pc en consoles.

Vooralsnog is de remaster van Modern Warfare alleen verkrijgbaar bij de premium editie van Call of Duty: Infinite Warfare. CharlieIntel heeft echter inmiddels verwijderde pagina's op Gamefly gezien waar staat gemeld dat er een losstaande versie op 20 juni op PlayStation 4 en op 20 juli op Xbox One verschijnt.

De verschillende lanceringsdata geven het gerucht extra draagvlak, omdat uitgever Activision een deal heeft met Sony om Call of Duty-content een maand eerder naar PlayStation 4 te brengen. De uitgever heeft een losstaande editie van Modern Warfare Remastered echter nog niet officieel bevestigd.

Modern Warfware Remastered bevat een opgepoetste versie van de campaign uit 2007, alsmede de multiplayermodus. In maart verscheen een map pack voor de multiplayer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Wie had dat nou verwacht…

 • zal is tijd worden

 • Ik had het al eerder verwacht. Misschien dat ik deze toch nog op pik.

 • Verrassend zeg.

 • Neeeeee, echt????? Nooooooit verwacht

 • Zelf hoef ik deze game niet, maar ik ben wel benieuwd naar de prijs. Zouden ze hier echt €60 voor durven vragen?

 • Haha goeie vraag, ik verwacht eigenlijk een eurotje of 40. Al zou 60 me niks verbazen.

 • Het zou mij eerlijk gezegd ook niets verbazen.. aangezien ze f*king 15!!! euro durven te vragen voor die 4 extra mappen.. ik snap die logica echt niet, je brengt dus een game uit voor 20 euro waar Singleplayer en Multiplayer in zit. vervolgens kom je WEER je belofte niet na, door toch lekker extra wapens in de kistjes te stoppen… en durf je ook nog is 15 euro te vragen voor 4 mappen die alleen qua graphics wat mooier zijn… echt Activision en hun dollar ogen. Ik hoop echt serieus dat ze WW2 niet gaan verkloten en eindelijk eens naar de echte fans gaan luisteren, en stoppen met dat kiddie gedoe, anders kan het echt wel eens mijn laatste CoD zijn want ik begin er steeds meer klaar mee te raken. IW en MWR speel ik nu al niet meer puur omdat er zoveel bullshit in word gepropt wat of helemaal niets met skills te maken heeft (zoals OP wapens) of zo schofterig duur is waardoor het niet leuk is om te halen.

 • Uiteraard. Kan die ook uit de PS3 backlog en op het lijstje van te spelen PS4 games.

 • Dat ze hem gewoon overal te gelijk uitbrengen. In plaats van eerst playstation….

 • Haden dat beter al direct gedaan

 • Dan zal dit weer de eerste CoD zijn die ik ga kopen sinds ik MW2 gekocht heb.
  Echt, de pure schijt wat daarna is uitgebracht… Maarja, hoor al veel slechte dingen over random lootcrates en alles, zelfs in de Multiplayer remake. Alles voor de $.$ ogen van Activision.

 • Kon je bij de aankondiging van het spel al op wachten….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren