1. Patch Zelda voegt optie toe om gesproken talen te kiezen

Patch Zelda voegt optie toe om gesproken talen te kiezen

Een nieuwe patch van The Legend of Zelda: Breath of the Wild voegt de optie toe om een gesproken taal te kiezen. Spelers kunnen op deze manier een andere taal kiezen dan de schermteksten.

Na de update verschijnt in het menu van de game een optie om te kiezen uit zeven verschillende talen: Japans, Engels, Frans (Frankrijk), Frans (Canada), Duits, Spaans (Spanje), Spaans (Latijns-Amerika), Italiaans en Russisch.

De Nintendo Switch-versie ontvangt de optie via een patch, maar Wii U-bezitters moeten de update downloaden via de eShop. Om op beide consoles de tekst aan te passen, moet de taal in de systeeminstellingen in het hoofdmenu worden gewijzigd.

Vandaag werden ook de eerste details bekend over de inhoud van de eerste uitbreiding van Breath of the Wild.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik heb mijn WiiU en Zelda na 3 weken uitgeleend aan een maat van mij. Anders had ik wel ff Duitse stemmen willen horen in de game whahaha.

  • Dus het is mogelijk om Japanse teksten te horen, en is dan ondertiteld in de taal van je console instelling?? Zo ja, dan YES!!!!! Japans gesproken met Engelse of Nederlandse ondertiteling!

  • Gelukkig zit dit niet in de expension pack.

  • Eindelijk Japans taal!

  • En wederom een zeer goede toevoeging, alhoewel de doelgroep die hier daadwerkelijk gebruik van gaat maken mij zeer klein lijkt is elke vorm van vrijheid om de game te beleven op de manier zoals jij dat het liefste doet een groot pluspunt.    (Uitzonderingen daargelaten)

  • Wel jammer dat ze hier nu pas mee komen, nu ik de game al heb uitgespeeld… Maar goed, beter laat dan nooit zeker.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren