1. Eerste trailer Code Vein bevestigt Dark Souls-achtige gameplay

Eerste trailer Code Vein bevestigt Dark Souls-achtige gameplay

Bandai Namco heeft de eerste gamplay trailer van Code Vein uitgebracht. De game heeft een anime-stijl en doet qua gameplay erg denken aan Dark Souls.

De hoofdrolspelers in de game worden Revenants goenoemd, vampiers met bovennatuurlijke krachten die leven in hun eigen maatschappij, Vein. Vampieren die zich laten leiden door hun bloedlust, veranderen in The Lost en de vijanden in de game zijn.

De teaser van de game bevatte met de zin "Prepare to dine" een referentie naar de Dark Souls-games, maar de trailer bevestigt dat de franchise als inspiratiebron heeft gediend. De uitgever zelf noemt de game een "dungeon exploration actie-rpg".

Code Vein wordt ontwikkeld door het team achter God Eater en moet in 2018 wereldwijd verschijnen. De game wordt gemaakt in Unreal Engine 4 voor nog onbekende platformen. Eerder werd een groot aantal screenshots uitgebracht.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ziet er best nice uit, sfeertje is ook wel in orde. Ben benieuwd

  • gamplay trailer?    Verder ziet dit er heel goed uit! Hopelijk gooien ze ook wat vernieuwing op het Souls concept en dan ben ik aan boord! mits ze het op de PC uitbrengen natuurlijk.

  • Boring!

  • Oké mijn interesse hebben ze nu voor de volle 100 %.

  • hmmmm

  • Bloodborne clone? Het heeft ook die lelijke anime look. Pass

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren