1. ESBR registreert Black Ops 3 Zombies-dlc

ESBR registreert Black Ops 3 Zombies-dlc

De Entertainment Software Rating Board, die leeftijdsclassificaties toekent, heeft nieuwe dlc voor Call of Duty: Black Ops 3 geregistreerd. De Zombie Chronicles-uitbreiding dook vorige maand op bij verschillende retailers.

De dlc zou volgens de eerder gelekte beschrijvingen acht geremasterde maps uit de Zombies-modus uit de eerdere Call of Duty's van Treyarch bevatten. Daarnaast zou de Gobblegum-automaat weer terugkeren, die geïntroduceerd werd in Black Ops 3 en spelers random perks geeft.

Momenteel is de registratie verwijderd van de website van de ESRB. Mogelijk wordt de dlc onthuld op de komende E3.

De nieuwe Call of Duty: WW2 zal ook een dergelijke modus bevatten. Via de teaserwebsite en verborgen codes hebben fans personages, locaties en andere details ontdekt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Remasters van maps zijn wel leuk, alleen niet voldoende vind ik. Hopelijk zijn de nieuwe maps gewoon tof en niet te overdreven. Eerst de prijs maar eens afwachten, ik ga in ieder geval geen geld uitgeven aan geremasterde maps (als ze als DLC verkocht gaan worden).

  • Dit gaat zoiezo gewoon geld kosten ik denk zelfs 50 euro.

  • Ik heb enkele maanden geleden nog BO3 met season pass aangeschaft voor een enorm lage prijs, vooral voor de Zombies-modus. Dit zou heel goed nieuws zijn

  • Der eisebdrachen is naar mijn mening 1 van de betere zombie maps.

  • Donderdag 18:00 (of 19:00) is er een reveal op het channel van JCBackfire dus t is real! HYPE :D

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren