1. PlayerUnknown's Battlegrounds verkoopt twee miljoen keer

PlayerUnknown's Battlegrounds verkoopt twee miljoen keer

PlayerUnknown's Battlegrounds heeft sinds de release op Steam Early Access 2 miljoen stuks verkocht. Ook zijn er nieuwe maps voor de game in de maak en houdt de ontwikkelaar een livestream om geld op te halen voor een goed doel.

CEO van Bluehole inc., Gang-Seok Kim, zegt: "Een van de belangrijkste redenen dat we deze mijlpaal konden behalen, is dat we een toegewijde community hebben die ons geholpen heeft om PlayerUnknown's Battlegrounds verfijnen.

We zijn blij dat we Gamers Outreach kunnen steunen in hun missie om kinderen in het ziekenhuis te voorzien van recreatie en hun familie kunnen helpen met het omgaan met een lange behandeling."

De livestream begint donderdagavond om 18:00 uur en duurt tot 02:00 uur. Bluehole heeft opgeroepen om te doneren voor Gamers Outreach en zal alle donaties verdubbelen tot 100.000 dollar.

Tot slot heeft Daniel Track in een livestream van de game gemeld dat er twee nieuwe maps voor de game in de maak zijn. De eerste is een "kleinschalig woestijndorp" en de ander een eiland met een "ijzig midden en jungle aan de rand". Hieronder is een tweet met een schets te zien, waarin hij zegt dat de volgende editie van het tijdschrift Game Informer meer informatie bevat.

Na iets meer dan twee weken verkocht de Steam-hit een miljoen exemplaren.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Weet iemand hier toevallig een goede Battle Royale game voor de ps4? En dan niet die DLC van the Division, die is het net niet.

 • Deze nog niet gespeeld, wel al een paar keer in me shopping bag gezet maar heb het gevoel dat ik de game na een aantal keer opstarten links zal laten liggen. Misschien als hij compleet is en uit early acces.

 • Staat op m'n wishlist! Nu nog even te druk met een flinke backlog..

 • Nu vol de performance verbeteren , want deze is spijtig genoeg wel echt dramatisch!  Leuke game wel , al ben ik er nog niet helemaal ingeraakt!

 • Sinds 2 dagen begonnen aan Last man standing nooit eerder zo'n type game gespeeld.
  En moet zeggen dit is aardig verslavend, maar op een gegeven moment ken je de map wel uit je hoofd en als ik dit zo lees dat Battlegrounds meerdere mappen gaat krijgen ga ik denk wel over naar Battlegrounds en wil ik best 30 euro betalen.

 • Advies: Ga even kijken naar het verleden van de developer van Last man standing…..  Daarna verwijder lekker de game en koop deze of zoek een alternatief. Devs van LMS zijn grote ratten en zeer onbetrouwbaar.

 • Weet je wat het is waarom zou ik naar het verleden moeten kijken van deze ontwikkelaar als ik het nu naar mijn zin heb, vroeger was ik ook een klookzakje nu ik ouder ben niet meer.

 • You can bepils yourzelf (http://www.dumpert.nl/mediabase/71176…)  Echter heeft deze dev keer op keer aangetoond ook vrij recent zeer onbetrouwbaar te zijn, in mijn opvoeding heb ik geleerd dat je zo'n gedrag niet moet belonen maar veroordelen.  veel plezier met de game, hopelijk naaien ze je deze keer geen oor aan.

 • Redelijk vaak nog crashes wat op dit moment wel zorgt dat ik na 3 potjes weer afhaak. Het kost dan teveel tijd als je genoeg loot hebt en de game crashed opeens random.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren