1. Sledgehammer Games over Call of Duty: WWII - Dev diary

Sledgehammer Games over Call of Duty: WWII - Dev diary

De ontwikkelaar van Call of Duty: WWII praat in een developer diary over de nieuwe stijl van de game.

Sledgehammer Games is van plan een realistisch verhaal te vertellen over "gewone mensen die ongelooflijke dingen doen". De game maakt daarbij natuurlijk gebruik van historische momenten. Meer informatie over de filosofie achter de ontwikkeling zijn in de video te vernemen.

Call of Duty: WWII verschijnt op 3 november voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik noem dit meer een promotie filmpje dan een dev diary. Moet zeggen dat het er grafisch wel indrukwekkend uitziet tot nu toe. Als ze een sterke campaign + coop campaign neerzetten misschien in een later stadium alsnog oppikken.    Verder hebben ze het over authentiek en dan denk ik bij mezelf had dan een spec ops mode toegevoegd i.p.v. zombies. Daar had je ook nog wat verhaal/context aan mee kunnen geven.

  • So authentic, much realism!    En na een maand worden de rainbow, marijuana en dollarbillz camo's toegevoegd.

  • Ik voel altijd een brokje kots omhoog komen bij dit soort filmpjes. Zo lekker geacteerd en niet-oprecht. Laat maar gewoon gameplay zien en dan bepalen we zelf wel of het "the greatest project evah" is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren