1. Gears of War-film krijgt schrijver van Armageddon en Avatar

Gears of War-film krijgt schrijver van Armageddon en Avatar

De schrijver van scripts van films zoals Armageddon en de aankomende vervolgen op Avatar, Shane Salerno, werkt aan het script voor de Gears of War-verfilming.

De film is al geruime tijd in preproductie, maar nu Universal Pictures een nieuwe schrijver heeft gevonden in de vorm van Salerno kan het project zich verder ontwikkelen.

Het is nog niet bekend wie de film gaat regisseren of wanneer hij moet verschijnen. In oktober vorig jaar werd nog naamloze film bevestigd. Gears-ontwikkelaar Rod Fergusson meldde toen dat het niet de bedoeling is dat het verhaal van de games wordt gekopieerd, maar dat de beste Gears of War-film wordt gemaakt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Uhm, is dit nu goed of slecht nieuws?    Ja, beide films kassuccessen… Maar een dikke NEE als het over het hele cheesy Armageddon-verhaal of het Pocahontas-kopietje van Avatar gaat

  • Voor mij beide blockbusters die me redelijk hebben vermaakt, niveautje zondagmiddag met een kater op de bank en wat te snacken in de hand.    Maar kan me wel minimaal 100 betere films bedenken.

  • Een cheesy verhaal past toch juist wel bij Gears?

  • Past er prima bij idd, het verhaal is dan ook verre van origineel dus denk ook niet dat iemand zich er druk over zal maken.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren