1. Free-to-play hero shooter Paladins nu beschikbaar op consoles

Free-to-play hero shooter Paladins nu beschikbaar op consoles

Paladins is vanaf nu gratis speelbaar op Xbox One en PlayStation 4.

De free-to-play hero shooter was al speelbaar op pc. Hoewel de game pas na Blizzard's Overwatch uitkwam op pc, heeft Paladins als voordeel gratis speelbaar te zijn.

De game is vooralsnog in bèta maar kan nu ook gratis gedownload en gespeeld worden op Xbox One en PlayStation 4. "Nadat we meer dan 8,5 miljoen pc-gamers aan Paladins hebben verwelkomd, vinden we het geweldig om consolegamers in de Realm te brengen", aldus Todd Harris van Hi-Rez Studios.

Spelers kunnen bij elk potje een van de 24 helden uitrusten met verschillende kaarten. Deze kaarten hebben invloed op de stats van het personage.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Leuker dan Overwatch

 • Denk het niet, maar als je niet van plan bent hardcore te gaan spelen kun je dat geld van overwatch mooi voor een andere game gebruiken en heb je toch je hero shooter erbij voor nop.

 • het is idd best tof… denk ook niet dat het OW overtreft, maar het kost niets!  Redelijk wat leuke potjes gespeeld gisteravond.

 • Er zit toch zeker wel een soort ninja character in die "i need healing" stuurt? Anders heeft het geen zin om paladins te spelen hoor haha

 • er word van alles geroepen, nog een beetje chaotisch.. maar een genji heb ik eerlijk gezegd nog niet gezien! Mei wel… :D

 • Bedoel je niet Overwatch Copie :P

 • Heb de game geprobeerd en vond het eigenlijk niets. Heb steeds het gevoel dat er iets niet klopt, en het lijkt daarnaast absurd veel op Overwatch.

 • Overwatch lijkt ook weer op een hoop andere games, paladins is afgeleid van Team Fortress 2 en het minder bekende Global Agenda een andere game van Hi-Rez.  Overwatch heeft imo gewoon wat meer karakter, voelt beter aan en heeft die blizzard stijl/saus waar de kwaliteit vanaf druipt.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren