1. Titanfall: Assault aangekondigd voor mobiele platformen

Titanfall: Assault aangekondigd voor mobiele platformen

Uitgever Nexon en ontwikkelaar Respawn Entertainment hebben een nieuwe Titanfall voor iOS en Android aangekondigd, Titanfall: Assault. Tevens werkt ontwikkelaar Particle City mee aan de game.

Titanfall: Assault wordt omschreven als een snelle real-time strategiegame waarin spelers het tegen elkaar opnemen met legers van pilots en titans. De multiplayer bestaat volledig uit PvP-actie waarbij spelers verschillende doelstellingen proberen te behalen.

De game speelt zich af tijdens de 'Frontier War' en bevat verschillende maps uit dit tijdperk. Spelers kunnen pilots en titans verzamelen, upgraden en hieruit een team samenstellen. Net als de first-person shooters kunnen Burn Cards ingezet worden als ondersteuning.

Titanfall: Assault is de tweede mobiele game in de Titanfall-reeks die is aangekondigd. In 2016 werd Titanfall: Frontline aangekondigd, maar deze werd een aantal maanden later geannuleerd. Overigens hebben uitgever Nexon en Respawn Entertainment een samenwerkingscontract getekend voor meerdere games.

Titanfall: Assault heeft nog geen releasedatum. Geïnteresseerden kunnen zich alvast inschrijven via de officiële website om als eerste te kunnen spelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren