1. Inhoud season pass Fire Emblem Echoes bekendgemaakt

Inhoud season pass Fire Emblem Echoes bekendgemaakt

Nintendo heeft de inhoud van de season pass van Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia bekendgemaakt middels een trailer. De game krijgt vijf dlc-pakketten, die kort na de release worden uitgebracht.

Bij de release op 19 mei is Fledgling Warriors beschikbaar. Dit pakket bevat de nieuwe Astral Temple-dungeon en twee nieuwe maps. Op 25 mei verschijnen Undaunted Heroes, met de Inner Sanctum-dungeon en twee nieuwe maps voor gevorderden, en Lost Altars, die diverse dungeons en klasse-upgrades toevoegt.

Rise of the Deliverance komt uit op 1 juni en bevat een nieuw stuk verhaal dat een proloog is over Valentia. De releasedatum en inhoud van het vijfde en laatste pakket worden later bekendgemaakt.

Alle dlc-pakketten zijn los verkrijgbaar, of samen te koop voor 44,99 euro in de season pass. Dit is iets meer dan de adviesprijs van de game, die 39,99 euro bedraagt. Hiernaast krijgt de game ook nog gratis dlc.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia komt uit op 19 mei voor de 3DS en is een remake van Fire Emblem Gaiden, die enkel in Japan verscheen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dat hele season-pass DLC gebeuren is totaal doorgeslagen! Voordat een game uitkomt al beginnen over een season-pass, de DLC van de Season-pass op de dag van de release al beschikbaar hebben en dan ook nog eens zo veel geld vragen.  Als iets op de dag van de release of kort er na beschikbaar wordt, dan had het gewoon in de game moeten zitten!  En dan hebben we het hier ook nog eens over een remaster…. Fucking afzetters Nintendo!

 • Iedereen doet het tegenwoordig, dus waarom Nintendo niet?  De meeste DLC kun je trouwens gewoon negeren, en is puur gericht op het vergemakkelijken van het levelen.  Er is op dit moment maar één DLC pack aangekondigd dat daadwerkelijk verhaal toevoegt in de vorm van een proloog. Kost $12,99 overigens.

 • '' Iedereen doet het tegenwoordig, dus waarom Nintendo niet? ''  In een wereld waar alles om geld draait snap ik het wel maar wat zou het een bedrijf sieren en een hoop lof krijgen om ze zich in de massage tegen deze slechte tendens in te gaan! enige dev waar ik op kan komen is CD Projekt Red betreft AAA games.  Verder heb ik niet zoveel problemen meer met DLC, het is een kwaad wat helaas niet meer weg te denken is of zal gaan. Ben echter wel het kopen van games gaan uitstellen, multiplayer doe ik sowieso bijna nooit meer en voor SP games wacht ik op een GOTY of whatever editie die voor een scherpe prijs alle dlc toevoegd + patches.Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren