1. Amazon Games neemt Need for Speed- en Burnout-ontwikkelaar aan

Amazon Games neemt Need for Speed- en Burnout-ontwikkelaar aan

Amazon Game Studios heeft Craig Sullivan van Ghost Games, ontwikkelaar van Need for Speed, ingehuurd als creative director voor een nieuwe game. Sullivan werkte eerder voor Criterion aan de Burnout-games en de PlayStation 2-shooter Black.

Amazon zegt dat Sullivan met verschillende studios aan de slag gaat voor nieuwe projecten. Zelf zegt hij erg enthousiast te zijn over zijn nieuwe baan.

"Ik ben erg enthousiast om het super getalenteerde team van Amazon Game Studios. Vanaf ons eerste contact is het duidelijk geweest dat Amazon baanbrekende, innovatieve ervaringen maken voor wereldwijde spelers erg serieus neemt.

Twitch, Amazon Web Services en Lumberyard zijn nog maar het topje van de ijsberg als we het hebben over tools als ontwikkelaars bij Amazon, en ik kan niet wachten om onze visie met spelers te delen."

Amazon werkt momenteel aan verschillende games, zoals de kleurrijke online brawler Breakaway, de multiplayer-openwereldgame New World en sciencefiction survivalgame Crucible. Lees hier meer over de titels.

Eerder nam Amazon Game Studios de lead designer van Guild Wars 2 aan.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Interessant…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren