1. Video toont devkit Project Scorpio

Video toont devkit Project Scorpio

Jez Corden, de hoofdredacteur van Windows Central, heeft op Twitter een korte video geplaatst waarin de development kit van de Xbox One te zien is. Wederom valt op dat het design sterk in lijn ligt met die van de Xbox One S.

De devkit was al eerder te zien op verschillende afbeeldingen die op internet verschenen. Behalve het relatief slanke design is ook een scherm te zien dat informatie als het aantal frames per seconde weergeeft, extra usb-poorten en vijf instelbare knoppen voor ontwikkelaars. Verder is de devkit voor ontwikkelaars met 6,6 teraflops krachtiger dan de uiteindelijke versie.

Ondanks dat development kits van vorige generaties consoles lijken op die van de uiteindelijke console, betekent dit niet dat de devkit van de Scorpio gelijk is aan het design van de uiteindelijke console. Op de aankomende E3 volgende maand wordt deze getoond door Microsoft.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Los van wat "bewegend beeld" weinig nieuws t.o.v. de eerdere afbeeldingen.

  • Mag best de final versie worden. Ziet er stoer uit

  • Prachtige devkit wow! Zou inderdaad een mooie consoole zijn en handig om te zien in hoeveel fps het spel loopt.

  • Die devkits zien er lang niet altijd hetzelfde uit als de uiteindelijke console… Heb er namelijk welmeer dan 1 voorbij zien flitsen…

  • Damn!

  • Beest

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren