1. Darksiders 3 uitgebreid getoond - Gameplay

Darksiders 3 uitgebreid getoond - Gameplay

IGN heeft maarliefst twaalf minuten aan gameplay van Darksiders 3 online geplaatst.

De beelden komen van de pre-alfaversie van de game en tonen hoofdpersonage Fury die met haar zweep korte metten maakt met vijanden.

Darksiders 3 speelt zich af na het origineel en gelijktijdig met het tweede deel. Het personage War zit gevangen in de Charred Council, terwijl de protagonist Fury naar de aarde wordt gestuurd om de zeven doodzonden te verslaan. Deze zijn als levende vorm uitgebroken op aarde, zoals Luiheid, die de vorm aanneemt van een groot insect.

De game draait op Unreal Engine 4 en moet in 2018 verschijnen op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • De graphics zien er goed uit, maar de combat was een beetje saai. Ik neem aan dat dat nog niet af is, of dat ze dat nog niet willen laten zien.

  • Denk het laatste in de vorige games kon je met verschillende wapens andere aanvallen doen + in een demon transformeren.

  • Ja, daarom :p Zag er te saai uit voor Darksiders combatstandaarden

  • Hou in gedachten dat dit nog Pre-Alpha is. Ze hebben nog iets meer als 1 jaar dev tijd om de game af te krijgen. Wat na het kijken van deze beelden meer dan genoeg moet zijn. Ik ben in ieder geval hyped. Deel 1 kapot gespeeld en deel 2 moet ik helaas nog aanschaffen.

  • Vond darksiders 2 in het begin zeer leuk. Maar na een tijdje zat er teveel herhaling in de game vond ik waar door ik hem nooit volledig uitgespeels heb. Hoop dat het bij deel 3 niets zo in herhaling zal vallen.

  • Heb ik ook zo ervaren. Doorbijten was het wel waard, want na het "middelste stuk" van het spel waarin alles zo lang zoveel op elkaar lijkt, komt er nog wel een zeer verschillend en briljant laatste deel. Maar dat doorbijten is inderdaad wel makkelijker gezegd dan gedaan…

  • Idd darksiders had veel meer content dan 1 helaas was de kwaliteit van die content wisselvallig en herhalend waardoor het begon te vervelen.

  • Ziet er goed uit!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren