1. Overkill's The Walking Dead uitgesteld naar tweede helft van 2018

Overkill's The Walking Dead uitgesteld naar tweede helft van 2018

De The Walking Dead-game van Overkill Software is uitgesteld naar de tweede helft van 2017.

De Payday-ontwikkelaar kondigde de game, gebaseerd op de populaire comics en televisieserie, al in 2014 aan, maar de game blijft uitgesteld worden. Eerst zou het in 2016 verschijnen, toen in de tweede helft van 2017 en nu dus in de tweede helft van 2018.

Volgens Overkill Software is het uitstel om de game zijn "volledige potentie" te laten bereiken. Het moet een "onvergetelijke ervaring voor fans worden". Op 10 mei houdt de ontwikkelaar een livestream op Twitch over de ontwikkeling van de game. The Walking Dead komt naar pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Als grote fan vd comics vind ik dit wel jammer, al weet ik niet goed wat te verwachten vd game (RPG, gekende personages,…)

  • In openingszin moet het 2018 zijn ;)
    Verder wel spijtig, maar TWD kan het zicht niet meer permitteren om nog een slechte game op zijn naam te hebben staan, dus op zich is dit geen ramp. Liever een afgewerkt product dat de franchise eer aandoet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren