Update: Assassin's Creed: Origins te zien in eerste uitgelekte screenshot

Nieuws | -

Update: De eerste screenshot voor Assassin's Creed: Origins is uitgelekt via Reddit-gebruiker shoutouttoashraf. Op de screenshot is een personage te zien op een boot met een pijl en boog en schild uitgerust. Drie aparte bronnen hebben de de echtheid van de afbeelding bevestigd aan Eurogamer.

Origineel bericht: Volgens bronnen van de website WWG heet de volgende Assassin's Creed-game Assassins Creed: Origins. De game zou zich voornamelijk afspelen in Egypte en een man en vrouw als hoofdpersonen bevatten.

Origins biedt volgens de geruchten een openwereldervaring in het oude Egypte. Het verhaal zou draaien om een man en een vrouw uit een moordenaarsgilde, maar de plot zou minder bindend zijn als het gaat om de progressie van de personages. Volgens bronnen van de website is het progressiesysteem vergelijkbaar met dat van Bethesda-games als Skyrim.

Ook zou de focus van de game meer liggen op het ontdekken van gebieden in de "grootste Assassin's Creed-wereld tot nu toe". Deze wereld zou verder gaan dan alleen Egypte en mogelijk zelfs een deel van Griekenland bevatten.

Tot slot zeggen de bronnen dat spelers de Middellandse Zee kunnen bevaren met boten en dat zeegevechten hierdoor weer terugkeren. Deze is volgens een bron ook te zien in een nog te verschijnen cgi-trailer, die ook een moderne versie van Abstergo toont.

Assassin's Creed Origins wordt wellicht komende E3 onthuld tijdens de persconferentie van Ubisoft. Eerder gingen geruchten over een mogelijke Assassin's Creed: Empire.


Plaats een reactie


Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.