1. Deep Silver: 'Dead Island 2 is nog in ontwikkeling'

Deep Silver: 'Dead Island 2 is nog in ontwikkeling'

Er wordt nog altijd gewerkt aan Dead Island 2, Dat bevestigt uitgever Deep Silver.

Eurogamer vroeg onlangs aan Deep Silver of de game, die eigenlijk al in 2015 uit had moeten komen, nog wel in ontwikkeling is. Deep Silver reageerde daar positief op: "Dead Island 2 is in ontwikkeling bij Sumo Digital en we zijn enthousiast over de progressie die het team maakt met onze meest succesvolle franchise. Wanneer we er klaar voor zijn om meer informatie te delen, doen we dat."

De game werd bij aankondiging nog ontwikkeld door Yager, de studio achter Spec Ops: The Line. Deze studio en Deep Silver besloten in 2015 echter uit elkaar te gaan, waarop Sumo Digital de ontwikkeling overnam. Sindsdien is er weinig over de game naar buiten gekomen. Het is niet bekend wanneer de game verschijnt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Heb er eerlijk gezegd geen trek meer in.
    Als je moet kijken naar de development lijkt het ook niet zo'n top game te worden, aangezien het zelfs van studio is gewisseld, hoop in ieder geval dat ze die tijd goed benutten voor de fans.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren