1. BioWare's nieuwe IP uitgesteld naar fiscaal jaar 2019

BioWare's nieuwe IP uitgesteld naar fiscaal jaar 2019

De nieuwe game van BioWare, die gebaseerd wordt op een compleet nieuwe IP, is uitgesteld.

Electronic Arts maakte dat bekend aan investeerders. De game, waar verder nog niets over bekend is, komt nu uit in het fiscale jaar 2019 van het bedrijf. Dat valt tussen april 2018 en maart 2019. De game had eerst voor 31 maart 2018 uit moeten komen.

"We zijn erg blij met de progressie die de nieuwe actie-IP van BioWare boekt", aldus CEO Andrew Wilson. "Het design is ongelooflijk, de gameplaymechanics voelen prima, en de actie is opwindend. De game wordt gebouwd rondom een live service en daarom is er een unieke nieuwe sociaal design voor spelers. Om dat te maken verschuiven we de releaseperiode naar het fiscale jaar 2019."

Wat Wilson precies bedoeld met het sociale design is niet bekend. BioWare of EA hebben verder nog helemaal niets van de game getoond.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Verstandig want het was een tering zooi met mass effect.. Die ga ik pas halen als ie uit early acces is

  • Maas Effect heeft nooit een early access gehad toch?

  • Ik ben heel benieuwd naar de de nieuwe IP! Aangezien er natuurlijk verder niks over bekend is valt er weinig te speculeren over hoe en wat. Hoewel de nieuwe ME serieuze problemen had heb ik mij toch erg vermaakt met de game. Ik heb er dan ook vertrouwen in dat met deze IP wel goed gaat komen. ME: Andromeda zal een goede les moeten zijn geweest. Ook voor EA.

  • Ik zit meer te wachten op SP DLC voor Andromeda, na drie playtroughs , max level en alle classes volledig vol ben ik wel toe aan een nieuwe uitdaging.
    Wel moeten ze nog even de quest Watchers fixen aangezien ik op 99% zit en als ik die quest eindelijk kan voltooien de 100% aan tik.

  • E3 show van Ea word er weer een met vele conceot arts en weinig echt nieuwe games

  • FIFA jwz

  • Nee maar ze tonen veels te weinig van nieuwe games. Geen trailers meestal alleen concept art. Daarbij tergende. Presentatoren. Dus dat word een kaassouflee word boos livestream haha

  • PewDiePie moet oppassen voor kaassoufflé!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren