1. Volgende Need for Speed kan weer offline gespeeld worden

Volgende Need for Speed kan weer offline gespeeld worden

De nieuwe Need for Speed heeft een offline singleplayermodus die gepauzeerd kan worden.

Dit is in tegenstelling tot enkele voorgaande Need for Speed-games, die altijd online moesten zijn en niet gepauzeerd konden worden. Ontwikkelaar Ghost Games heeft dit en enkele andere details over de game aangekondigd op de website van de game.

Het spel komt in het derde kwartaal van 2017 uit. Daarbij speelt het aanpassen van wagens weer een grote rol, en keren straatraces en achtervolgingen met politie ook weer terug.

De game wordt volledig onthuld rondom EA Play, een evenement van uitgever Electronic Arts die net als E3 medio juni wordt gehouden.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Wat een bofkonten zijn we zeg!

  • *bafkonten

  • Nou hè! Een functie uit een game slopen en het volgende deel terugbrengen als prachtige, nieuwe feature. Gaat ook gebeuren met Halo 6 en splitscreen. Slimme gasten, die jongens van marketing…

  • Of engine praatjes maken zoals met FIFA 17 en dat terwijl de game gewoon hetzelfde is als FIFA 16, maar met nieuwe facescans van Premier League bankzitters en geüpdatete shirts.

  • Lekker Don! :'D

  • Ik hoop vooral dat de besturing die ik niet prettig vond in combinatie met de onprettige view die de camera's gaven fors op de schop gaan. Voor de rest vraag ik me af of hier nog echt veel mensen op wachten met een vrij groot scala aan vette racegames om uit te kiezen. Het zal em dan moeten zitten in de rol van cops vs racers.

  • Ik moet gewoon eerlijk zeggen dat deze serie het gewoon niet meer heeft. Iedere NFS van afgelopen tig jaren zijn naar mijn mening allemaal regelrechte flops.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren