1. Nieuwe trailer legt Injustice 2 nog even uit

Nieuwe trailer legt Injustice 2 nog even uit

NeatherRealm Studios heeft een trailer uitgebracht die alle nieuwe features van Injustice 2 nog even samenvat. Buiten een opsomming van een aantal personages, worden ook het gear-systeem, de multiplayer en de mobiele versie uitgelicht.

De belangrijkste toevoeging aan de game is het gear-systeem. Behalve dat nieuwe outfits en stukken uitrusting personages een nieuw uiterlijk geven, passen ze ook bepaalde statistieken aan. Op deze manier kunnen spelers hun uitrusting aanpassen op hun speelstijl.

Behalve de verhaalmodus met vele bekende helden en schurken uit het DC-universum, bevat Injustice 2 nog een aantal andere modi. De Multiverse biedt meer uitdaging en de mogelijkheid om nieuwe gear te verdienen. In de multiplayer kunnen spelers een Guild vormen, om als groep de leaderboards te domineren.

Tot slot licht te trailer ook de mobiele versie van Injustice 2 uit. Deze bevat dezelfde verhaalmodus als de consoleversies en een modus met verschillende uitdagingen.

De game verschijnt op 18 mei voor de PlayStation 4 en Xbox One. Dit weekend maakte NeatherRealm de eerste dlc-personages bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren