1. Battlefront 2 zal drie keer zoveel content als voorganger bevatten

Battlefront 2 zal drie keer zoveel content als voorganger bevatten

Andrew Wilson, de CEO van Electronic Arts, heeft gezegd dat Star Wars Battlefront 2 drie keer zoveel content bevat als zijn voorganger. Ook heeft hij zich uitgelaten over de releasedatum van de andere Star Wars-games.

Wilson benadrukt dat EA de feedback op het eerste deel serieus neemt en wijst hierbij op de toevoeging van de singleplayer aan de serie en een uitgebreide multiplayer. Ook hoopt hij als gevolg hiervan meer exemplaren te verkopen dan de 14 miljoen stuks van Star Wars Battlefront uit 2015.

Daarnaast vertelde hij dat de andere Star Wars-games en nieuwe IP's vanaf het fiscale jaar van 2019 verschijnen, dat loopt van april 2018 tot maart 2019.

"Gedurende het fiscale jaar van 2019 en daarna zal ons portfolio verder groeien. Er zullen nieuwe ervaringen zijn voor Battlefield-fans, onze Star Wars action-adventure zal zijn debut maken en later hebben we een nieuwe Star Wars-game van onze partners van Respawn. We zullen verder investeren in nieuwe IP's, inclusief de nieuwe game van Bioware en onze studio Motive."

Star Wars Battlefront 2 verschijnt op 17 november. Lees ook de preview van InsideGamer.nl.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dit was in de E3 voorspellingen helemaal aan me voorbij gegaan, maar ik ben toch ook wel benieuwd wat we hiervan gaan zien op de E3.

 • Mooi zo! Laten we hopen dat Battlefield 2 ook "drie keer zoveel content gaat bevatten"!

 • Battlefield 2 is al 12 jaar op de markt….

 • Zal het even duidelijk maken (al gok ik dat je weet wat ik bedoel).
  Battlefield 2 als een reboot zoals bij: "Medal of Honor" en "Need for Speed Most Wanted".  Wijsneus.

 • @ Don Carpaccio Helemaal gelijk!  Vooral dat wijsneus-gedeelte.

 • 3 keer zo veel content, dus 9 keer zo veel (betaalde) DLC's?

 • Hoewel ik Battlefront 1 met veel plezier heb gespeeld. Hoop ik toch dat ze bij deze is een keer beter naar de spawns gaan kijken. Bij het redden van R2D2 in 1 van de DLC modes ,als je aan het verdedigen ben als de empire en 1 rebel triggered R2D2 voor een escort. Spawnen alle rebels achter je en zo kan je ze de hele tijd spawnkillen door gasgranaten of shock.

 • Het zal toch nooit meer worden zoals het ooit was.
  De originele Battelfront 2.

 • Ik hoop oprecht dat ze van hun fouten hebben geleerd. Het eerste deel was veel te karig qua content. Dit hadden ze aardig recht getrokken met DLC, maar het nadeel daarvan was dat je daarvoor moest betalen. Oftewel je had pas voor 120 euro een complete game. Ik hoop dat ze gewoon alles uit deel 1 pakken, aanvullen met nieuwe maps, space battles en een singleplayer. Dan ben ik tevreden.

 • ben opzich wel benieuwd wat ze hiervan op de e3 gaan laten zien.

 • Dus, ook 3 Season Passes?  Nee, maar serieus, dit had Battlefront 1 al moeten zijn.

 • Battlefront 1 is Alpha
  Battlefront 2 is Beta
  dus deeltje 3 maken ze het wel in 1x goed?

 • Blijkbaar zijn er hier nog steeds veel mensen die comments plaatsen zonder ook maar enige voorkennis over het onderwerp.  Battlefront 2 bevat GEEN season pass.  Breadmanz & Larafin… Ik kijk naar jullie.

 • Neemt niet weg dat er alsnog een hele resem DLC beschikbaar gesteld wordt na release. Het is tenslotte uit de stal van EA.

 • Hoeveel van de content zit er achter de season pass vergrendelt?

 • Ik snap vele reacties hier niet. Ik vond Battlefront 1 duur omwille van de content (we hadden meer maps moeten krijgen voor 60 euro, en de DLC had gewoon inbegrepen moeten zitten voor die prijs), maar al bij al vind ik 't een leuke shooter. Ze kunnen enkel leren uit hun fouten, en aangezien EA nu scherp naar de community geluisterd heeft, heb ik er absoluut vertrouwen in.  Jammer dat de gamecommunity soms zulke azijnpissers kunnen zijn die al een oordeel vellen voor ze een spel spelen.  Ik ga hier in elk geval van genieten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren