1. Eerste beelden Minecraft op Nintendo Switch verschenen

Eerste beelden Minecraft op Nintendo Switch verschenen

Op YouTube zijn verschillende gameplayvideo's opgedoken van Minecraft Switch Edition. De beelden tonen de inbegrepen Mario Mash-Up Pack, die eerder op de Wii U verscheen als dlc.

Minecraft Switch Edition is vergelijkbaar met de PlayStation 4- en Xbox One-versie van de game. De wereld is vergeleken met de Wii U-versie een stuk groter, maar nog niet zo omvangrijk als op de huidige consoles.

Vanaf vrijdag is Minecraft Switch Edition beschikbaar in de Nintendo eShop. Een fysieke release vindt later dit jaar plaats.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Dit kan ook moeilijk verkeerd gaan.

 • Vrijdag maar mee aan de slag heb de game al maar op een soort van handheld nog niet en dit is opzich wel een ideale game daarvoor.

 • Vergeet Phil da Gawd niet te bedanken!

 • Minecraft kan mij niet boeien,..

 • Serieus, minecraft? Ik sta te springen om een switch te kopen als ze nou met een beetje nieuwe originele games komen. Ben helaas zolang al teleurgesteld door nintendo. Persoonlijk vind ik laatste goede nintendo de n64. Nr 1 nin iT voor mij de snes. Zoveel nieuwe originele games, en los van wat mensen zeggen stonden ze toen ook aan de top qua power en Graphics. Zelda is in iedergeval al goed, nu nog aantal leuke games en de switch komt er.

 • Ach ja we moeten ook blij wezen dat er third party support is natuurlijk. Jaren lang loopt iedereen third party dit en dat, maar als er dan een game uitkomt is het ook niet goed. Buiten het feit dat dit geen nieuwe game is en natuurlijk niemand over de drempel heen haalt om een Switch te kopen.  Elke release buiten Nintendo om is er natuurlijk 1 of de game nou oud is of nieuw of goed of slecht. Dit is gewoon een begin en dan maar kijken waar het schip strand.

 • Elke game is er een en de switch doet het prima dus er is weinig aan de hand, echter is het probleem voor mij dat die games vaak kwalitatief beter en goedkoper zijn voor andere platformen. Wanneer de enige toegevoegde waarde is dat ik games onderweg kan spelen voegt dat voor mij en een hoop andere weinig toe.  Het liefst zou ik willen dat ze een switch zonder joycons en scherm uitbrachten met een flinke korting.  Verwacht zelf echter dak hem ergens in de winter 2018 op pik, ter zijner tijd zal er denk ik wel een goede library zijn van 5-10 games.

 • Minecraft is de slet van de gaming wereld. iedereen mag er wel eens op

 • Dat mag ik wel hopen Extace tegen die tijd. Ik heb zelf nu al 17 games voor de Switch. Daarbij gezegd te hebben dan ik de Wii U maar heel kort heb gehad en geen Playstation 4 heb. Als ik een ps4 had gehad dan had ik games zoals I am Setsuna en Digaea 5 niet voor de Switch gehad.

 • True. is natuurlijk ook een beetje afhankelijk van wat voor soort games je speelt. JRPG's zullen over het algemeen sneller geport/vertaald worden naar de switch dan dat grote studios gaan zwoegen om hun triple A titels speelbaar te krijgen op de switch. Dit vooral vanwege de 'lkleine' install base alhoewel deze ook zeer snel groeit, hopelijk stimuleert dat devs om in de toekomst ook voor de switch te ontwikkelen.

 • True alleen hopen dat third party games met de tijd gelijk gereleases wordt op de consoles. Tot nu toe komen ze wel mondjes maat maar veel later fan op de ps4 of one. Het moet geen mosterd na de maaltijd blijven zoals Rime en dergelijke.

 • Wanneer krijgt deze game eens een tweede deel? waarbij je wellicht toch een grafische update krijgt, je met klein en blokken met een diagonale doorsnede kunt werken. En natuurlijk een hele zooi nieuwe items, voertuig builder oid. Dit kennen we inmiddels wel.

 • Dit soort bende hoef ik niet te hebben op de switch. Wil echte titels.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren