1. Mass Effect: Andromeda krijgt verbeterde cutscenes met update

Mass Effect: Andromeda krijgt verbeterde cutscenes met update

Een nieuwe update voor Mass Effect: Andromeda voert verschillende verbeteringen door in de game, waaronder de cutscenes.

De patch notes maken niet helemaal duidelijk wat er is verbeterd, maar volgens BioWare moet de patch vooral de cutscenes gedurende de eerste uren van de game verbeteren. Daarnaast zullen de conversatieopties zichtbaar blijven als er een nieuw gesprek plaatsvindt en zijn er prestatie- en stabiliteitsverbeteringen doorgevoerd.

Spelers die de Deluxe of Super Deluxe Editions van de game hebben gekocht krijgen gratis twee Nomad-skins, een Pathfinder-outfit en een exclusieve pack voor de multiplayer.

De multiplayer wordt ook verbeterd met de patch. Spelers brengen meer schade toe aan vijanden op de Gold en Silver-moeilijkheidsgraad. Volgens BioWare hadden spelers moeite met het verslaan van vijanden, waardoor ze zich beperkten tot het gebruik van de Vanquisher-sniper en melee-aanvallen. De volledige lijst met patch notes is hier te vinden.

Mass Effect: Andromeda is nu verkrijgbaar op Xbox One, PlayStation 4 en Windows. De game kreeg een 7 op InsideGamer.nl.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

 • Nou, dat is nogal een lijst. Ik heb de game sinds launch liggen, maar ik heb het nog niet gespeeld. Nu heb ik er wat meer vertrouwen in dat mijn game-ervaring niet frustrerend gaat zijn. Het heeft wel lang geduurd, moet ik eerlijk zeggen.

 • Je kan beter over een jaar ofzo de complete Edition kopen. Volledig gepatched, en met alle dlc. Ik heb eruit geleerd, ik koop nooit een game vanaf release date. Ook al is het een steengoede game zoals Horizon, die koop ik pas over een paar maandjes. Die wordt nu ook nog zwaar gepatched

 • 'zwaar gepatched', ze ontvangen alleen feedback van spelers en passen daarbij de dingen aan.
  De game werkt zo goed als perfect, Horizon dan.
  Daarbij is er niks bekend nog over DLC van de game, dus ja.

 • Met zwaar patchen bedoel ik niks negatief hoor, ik vind het prachtig dat ze naar de users luisteren en problemen verbeteren en dingen optimaliseren. Laatste patch had zeer veel verbeterpunten daarom zeg ik zwaar patchen.
  Maar ik blijf erbij dat je dan beter een spel later koopt, eigenlijk zijn de early adopters het externe test publiek

 • Pas kopen over een halfjaar(vanwege updates)voor een prijs van 25,-  Een 7tje (goed)

 • 'zwaar gepatched', ze ontvangen alleen feedback van spelers en passen daarbij de dingen aan. '  Dus als ze veel feedback krijgen passen ze veel aan ergo zwaar gepatched.  'De game werkt zo goed als perfect, Horizon dan.'  Horizon dan?  'Daarbij is er niks bekend nog over DLC van de game, dus ja.'  Tja dat is gewoon goede PR/Marketing, beetje dlc aankondigen voor een game die vol met bugs en glitches (zat!) is niet het meeste handige wat je kan doen. Eerst zoals ze nu bezig zijn het vertrouwen terug winnen van de gamers en dan pas met uitbreidingen komen, heb hier overigens wel bewondering voor.

 • Ga deze game zeker nog wel aanschaffen. Lees wisselende reacties over deze game maar ben toch best wel benieuwd.

 • Hmmmm,ik ben juist net door die eerste paar uren heen.

 • Denk dat ik deze game haal wanneer die 30 euro is ofzo.

 • €15 voor mij…

 • Gaat nog wel een jaar duren voordat je het eindproduct kan spelen. Idd al die patches zijn voor de eerste uren in mass effect. Eenmaal geland op kadara begint de ellende van vooraf aan.
  Ik heb de game bijna uitgespeeld, van replaywaarde kun je echt niet spreken. Zoveel nietszeggende sidequests, je word express van de ene naar de andere planeet gestuurd voor onzinnige bullshit die niks toevoegen aan de game, alleen om gameplaytijd te rekken.
  Je verwacht iets speciaals maar eigenlijk zit er niks vernieuwends.  Begrijl me niet verkeerd, het is een vermakelijke game kwa gameplay, maar het verhaal us eigenlijk zeer matig, en geefr je echt niet de drang om het opnieuw ye spelen.  Mijn verdict als mass effec fan.  Gameplay 8
  Verhaal 6
  Beleving 6  Naar boven afgerond een 7  Impuls waarde van de game: 25,-

 • Was het maar geen mass effect geweest, eerlijk of niet maar als je een vervolg bent in een franchise met een van de beste games ooit (volgens velen) dan vallen al die kleine imperfecties en zelfs middelmatigheid nog meer op.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren