1. Mogelijk nieuwe Thief-game in de maak

Mogelijk nieuwe Thief-game in de maak

Er is wellicht een nieuwe Thief-game in de maak die naast de aankomende verfilming van de reeks moet lanceren.

De filmstudio Straight Up Films meldt op zijn website: "Er wordt gewerkt aan een vijfde vervolg dat tegelijk met deze film uit moet komen. De film vindt plaats in de steampunkwereld uit de videogame, maar vertelt een nieuw hoofdstuk in het verhaal van de held uit de games."

Eidos Montreal heeft nog geen nieuwe Thief-game aangekondigd, maar meldde wel dat een nieuwe game afhankelijk was van hoe goed de in 2014 verschenen Thief het zou doen. Ook Square Enix heeft niets bevestigd. In 2014 werd de film aangekondigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • We zullen zien, de vorige game was een grote bak stront dus ben gematigd enthousiast.
  Als je daadwerkelijk (hardcore) stealth wil is er momenteel gewoon erg weinig goeds op de markt, meeste games veranderen A in ordinaire shooters nadat je gespot bent en dan blast je jezelf weg en in andere games verstop je jezelf 10 seconden en lijken alle vijanden te zijn vergeten dat je nog geen minuut geleden daar was.

 • Ik begrijp de haat niet, ik heb me prima vermaakt met Thief, maar een mening zoals die van mij lijkt schaars over deze game. Jammer.

 • Heb je de oude thief games ooit gespeeld?

 • Ja, en mee eens, totaal andere game. Ik zie het ook als losstaande 'reboot'. Alsnog; leuke game.

 • Dan hadden ze het een andere naam moeten geven, als je morgen Gears of War 5 uitbrengt en het is een hele goed walking simulator zal niemand dat kunnen waarderen. Verder was er een hoop mis met thief (2014) maar goed om te horen dat jij je er mee vermaakt hebt.

 • Ik heb me ook goed vermaakt met de laatste Thief al ben ik wel eens met je dat ze het een andere naam hadden moeten geven. De oude Thief games zijn heel anders.  Hetzelfde met de laatste Prey…….geweldige game en speel het met heel veel plezier, maar het is in mijn ogen GEEN Prey :P
  Prey hadden ze ook anders moeten noemen.

 • Heb Thief niet gespeeld, maar wel ergens gelezen als je alles op het moeilijkste niveau zou zetten je nog best een uitdagende game had.
  Maar dat viel dus tegen?

 • Het is maar net wat je verwacht. Ik vond het een leuke 'sluip en steel' game met leuke cutscenes en omgevingen. Goede replay-value. Niets mis mee.

 • Ik zou iedereen aanraden om The Dark Mod te spelen..  http://www.thedarkmod.com/ (op de site staan ook links naar reviews)  Besef je wel dat het vrij hardcore is qua stealth game.

 • ik vond best een vermakelijke game maar had ook vaak het gevoel dat ik dishorned zat te spelen aleen dan zonder de abiltys

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren