1. Eerste trailer toont gameplay Black Ops 3 Zombie Chronicles-dlc

Eerste trailer toont gameplay Black Ops 3 Zombie Chronicles-dlc

Activision en Treyarch hebben de eerste gameplaytrailer van de Zombie Chronicles-dlc voor Call of Duty: Black Ops 3 uitgebracht. De beelden tonen gameplay op de verschillende geremasterde maps.

Het pakket van 29,99 euro bevat acht maps uit voorgaande Call of Duty's van Treyarch: drie maps uit Call of Duty World at War: Nacht der Untoten, Verruckt and Shi No Numa, vier maps uit Black Ops: Kino Der Toten, Ascension, Shangri-la and Moon en een map uit Black Ops 2: Origins.

Aan de maps zijn de wapens van Black Ops 3 toegevoegd, eveneens als de Gobblegum-machine en nieuw opgenomen stemmen van de terugkerende personages.

Zombie Chronicles lanceert op 16 mei op de PlayStation 4 en is geen onderdeel van de season pass. De Xbox One- en pc-versies verschijnen later dit jaar. Gisteren werd bekend dat Metal Gear-artiest Yoji Shinkawa de art van de personages ontwerpt.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • ZIN IN LAAT MAAR KOMEN

 • 'De beelden tonen gameplay op de verschillende geremasterde maps.' Op moet Van zijn ;)  Verder echt super enthousiast over deze DLC, heb de maps van WaW nooit gespeeld dus om deze nu geremasterd te kunnen spelen op de huidige consoles is bijna te mooi om waar te zijn.

 • Nee men speelt op een map en daar tonen ze Gameplay van.. klopt dus wel.  Het random gebruik van het woord and (2x) stoort mij dan weer :p

 • Speel je niet 'in' een map? :P

 • Volgens mij speel je in een wereld en op een map. Althans zo zou ik het omschrijven in een stukje tekst. • KINO!!!

 • Is imo helaas zeer overrated, had liever Call of the Dead gezien (of Buried, of Alcatraz, wellicht zelfs dat kutlevel met die twee flatgebouwen en liften).

 • Same trouwens met Verruckt en Shi No Numa. Deze zaten ook al in de vorige zombiesmappack van BO1, maar dragen niet de nostalgie van Nacht der Untoten en bevatten niet de uitdagingen, verhaal en het slimme leveldesign van het latere zombieformat (startende met Der Riese).

 • Dr. Maxis:
  "Would you care to explain what you are doing in the company of our enemies? Richtoffen? RICHTOFFEN?!"  Mooiste voiceline in heel CoD Zombies.

 • Misschien een beetje muggenziften van mij, maar die quote was van Dr. Groph. Maxis was alleen maar te horen in Der Eisendrache bij het roepen van de gondel, de teleporter, de launch pads en bij het testen van de raket.  Anyhow…. Ik. Ben. Hyped. AF. Treyarch levert de zombies-community iets prachtig, en zeker voor degene die deze mappen niet hebben gespeeld, is het zeker een aanrader. De hele verhaallijn van WaW, BO1 en (in dit geval de laatste map van) BO2, MEES-TER-LIJK! Ik heb de pre-order al gedaan en nu is het wachten tot dinsdag. Van deze reeks remasterede mappen ben ik wel erg benieuwd naar Kino der Toten, de eerste zombie map die ik ooit heb gespeeld. En ow wat was ik slecht. Ben blij dat mijn zombie slachtkunsten nu veel beter zijn als 8 jaar terug

 • Oohja nu je het zegt, je hebt helemaal gelijk. Maxis zat in Der Riese ook toch? Anyway, ik vond dat echt een toffe voiceline:p ik en een maat van mij kwamen niet bij toen we dat voor het eerst hoorde.  Ondanks dat ik eerst een beetje tegen deze DLC was (omdat het maps zijn waar je al eerder voor betaald hebt) heb ik hem samen met mn broer toch maar gekocht (sharen op PS4). Origins blijkt een hele toffe map te zijn en ik heb deze nog nooit gespeeld. Dus toch nog 1 nieuwe map voor mij.

 • Maar ik vraag me af of dit een dlc word. Ik wil het liever los, waarbij ik geen BO3 nodig heb. Ik speel het op de pc. Maar ik heb die game allang eraf gehaald voordat Bf1 uitkwam om ruimte te maken.
  Ik hoop dat dit een losse game wordt dat niet afhankelijk is van Bo3

 • Je hebt de game nodig.

 • Staat ook in het laatste "plaatje" van de trailer, "Call of Duty: Black Ops III Zombies Chronicles is a content expansion for Call of Duty: Black ops III which is sold seperately and is required to play the downloadable content pack."  Ik vraag me af of ik dit bij de Season Pass inbegrepen zit, anders heb ik geen interesse. Speel het spel niet meer namelijk.

 • Rip off

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren