1. Update in Prey fixt onbruikbare savefiles

Update in Prey fixt onbruikbare savefiles

Na verschillende meldingen van corrupte savefiles in Prey, heeft Arkane Studios op de pc een patch uitgebracht die het probleem verhelpt. Ook wijzigt het onder andere de audiomix van de game.

Behalve dat de patch moet verhelpen dat savefiles onbruikbaar worden, repareert het ook saves waarbij dit nu het geval is. Daarnaast verhelpt het andere problemen, zoals vastlopers tijdens gevechten en omgevingen waar spelers vast kwamen te zitten.

Een tweede punt waar sommige spelers over vielen, was de mix van de audio. De muziek zou dialogen overstemmen en langdurig spelen na gevechten. De update moet deze mix van muziek, audio logs en cutscenes echter verbeteren.

De volledige patch notes van de pc-versie zijn te vinden op de Steam-pagina van de game. De update voor consoles verschijnt volgende week.

Thijs zei over de game: "...ergens in Prey schuilt een beestachtig goede game die door grote en kleine irritaties net niet aan de top van de voedselketen kan staan." Lees hier de review.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Geweldige game die heel goed in elkaar zit :)
    Is een stuk beter dan dat ik in eerste instantie dacht en ikzelf (op pc) heb helemaal geen last van bugs.    Enige wat ik wel irritant vindt is het verschil van bediening van de pc`s in de game & van de Notepads die je bij sommige deuren vindt. De pc`s bedien je met je spatiebalk en de notepads met je muis. Heb in het begin vaak een shot gelost op een pc hierdoor :P

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren