1. 'Overwatch Game of the Year-editie en Anniversary-event op komst'

'Overwatch Game of the Year-editie en Anniversary-event op komst'

Volgens dataminers verschijnt er binnenkort een Overwatch Game of the Year-editie. Tegelijk met de lancering zal er ook een anniversary-event plaatsvinden.

Op 24 mei is Overwatch precies een jaar geleden uitgekomen. Volgens dataminers TrueAchievements verschijnt er op of rond die datum een Game of the Year-editie van de game, alsook een in-game anniversary-event.

De dataminers vonden box art, beschrijvingen en andere informatie over de onaangekondigde Overwatch-versie en event. Volgens de beschrijving zal de Game of the Year-editie de volledige game, tien loot boxes, vijf origin skins, een baby Winston huisdier voor World of Warcaft en Tracer voor Heroes of the Storm bevatten.

De beschrijving van het event suggereert dat het eerste jaar van Overwatch in-game uitgebreid gevierd zal worden. Blizzard heeft de heruitgave van Overwatch noch het anniversary-event bevestigd.

Dit artikel delen

Over de auteur

Brian Artiles Govita Hardcore Bioshock-fan en vindt de Xbox 360 de beste console ooit.

Reacties

  • Waarom een game of the year editie?
    Alle extra dingen waren gratis.    Normaal krijg je een goty versie met alle betaalde dlc

  • Ze vervangen hiermee gewoon de huidige stroom van de origins (klopt dat?) edition. Lijkt me in ieder geval sterk dat deze meer gaat kosten dan de huidige game.

  • Lees goed. Naast alle inhoud van de Origins editie krijg je hiermee ook 10 gratis loot boxes. Het lijkt me aannemelijk dat de GOTY versie even duur zal zijn als de origins. Dan krijg je dus voor 7 euro (gokje) aan loot boxes er gratis bij.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren