1. Nieuwe game in ontwikkeling bij bedenker van The Binding of Isaac

Nieuwe game in ontwikkeling bij bedenker van The Binding of Isaac

Edmund McMillen, de oprichter van studio Team Meat, is bezig met een nieuwe game.

Samen met programmeur Tyler Glaiel zou hij al een aantal maanden aan een nieuwe game werken die binnenkort wordt onthuld. "Niet veel van jullie weten dit, maar Tyler en ik werken de afgelopen drie maanden erg hard om een geheim project af te maken. We kunnen binnenkort deze compleet nieuwe game aankondigen en de releasedatum onthullen."

Er zijn verder nog geen details bekend over de game, alleen dat het een compleet nieuwe IP is en "moeilijk, raar en persoonlijk" is. Team Meat heeft eerder Super Meat Boy en The Binding of Isaac gemaakt. Laatstgenoemde game is onlangs nog op de Nintendo Switch uitgekomen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Gaat het om iets anders dan Legend Of Bumbo?
    http://legendofbum-bo.com/    Want ik zie meerdere games zeker wel zitten :D

  • Tis weer maandag: lees nou eens je berichten na alvorens je iets post! wat een amateurisme.    "Niet veel van jullie weten dit, maar Tyler en ik werken de afgelopen drie (DRIE WAT?) hard erg hard (Google translate gebruikt?) om een geheim project af te maken. We kunnen binnenkort deze compleet nieuwe game aankondigen en de releasedatum onthullen."

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren